konuyu fikirlere saygı olarak açmışsınız. belki destek veririm diye geldim. ön yargılı davranmışım. ilgili konuda arkadaş bayağı bir boş konuşmuş.
ben size karşı fikrimi hakaret kullanarak belli etmek istiyorsam bu fikre saygı duyar mısınız? nasıl paradoks ama?
bir argümanı alıp tüm olaylara uygulayamazsınız.
evet, fikirlere saygıyı ben de desteklerim. fakat avmler ağzına kadar dolu diyen bir 'güruh' için asla saygı göstermem. bazı insanlar avm'de 300 kişi görüyor. ama bu ay evine daha az erzak alabilen kişi sayısının geçen ay 1 milyon, bu ay ise 1.3 milyon olduğunu göremiyor. alım gücü gittikçe düşüyor. insanların gelirleri eriyor. insanlar daha az eşya alabiliyor. gençler evlenecekken düğün telaşına düşemiyor.
ama ******** lının biri çıkıp avmler dolu, kafeler dolu diyor.
kafeler dolu değil. sen gözünü kafelere çevirdiğin anda kafe %100 kapasitede ise oradaki her birey her gün her saniye o kafeyi doldurmuş olmuyor. o insanlar ayda yılda bir oraya gidiyor. ne zaman baksan o kafe dolu. ama oraya yılda bir giden insanlarla dolu. her birinin cebinde yılda 1 kahve içecek para var evet. bunu mu savunuyorsun bolluk diye?
herkesin elinde alışveriş torbası var. sor bakalım forumdaki üyeler ne zamanda bir kıyafet alıyormuş. ama ******* lının biri bunu herkes hergün alıyor gibi gösteriyor. bu yanlış değil mi? herkesin elinde torba yok. elinde torba olanların elinde torba var. çok saçma bir sorgulama şekli. gerçekten ilkel bir zihin yapısının içinde varolmaya çalışıyoruz azıcık sorgulayan insanlar olarak.
bu insanın fikrine neden saygı duyulsun ki? az bile söylemişler bence. ******** yazmalılar bence. hatta ********** demeliler. ben kendisine şahsen *********** diyorum bastıra bastıra.
şimdi sen benim fikrime saygı duyarsın artık. ilgili konunun sahibi de saygı duysun lütfen. fikirlerimize saygı duyalım.