delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah bağışlasın. bizdekiler ikizler beni düşün zamanında borsa takip eder gibi sleepy yok can bebe arar dururdum.şimdi 7 yaşındalar. aslında en büyük oyun ye doğan bezlerinin çok ucuz olması. bir numara atladığında anlıyorsun durumu. size tavsiyem prima kullanmayın sağlıklı değil alışırsa da başka bez kullanamıyorsunuz tabi bimde satılan en ucuzu da kullanmayın. pişik yapmayan en orta markayı bulun. kullanacak atacak başka işe yaramıyor.
Hocam en iyi marka prima diye kullanıyoruz, ne gibi bir sağlıksız yönleri var paylaşabilir misiniz ?

Caprivan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bebek genelde hangi markayla başlarsa onunla gider, ebeveynler değişiklik yapmaktan çekinir. Sleepy saf su ile ürettiği için biz pişik vb. sorunlar yaşamadık. Birim fiyat olarak piyasada kalite fiyat olarak en iyi marka.

Getir Büyük’te biz hep kampanya yakalıyoruz, Sleepy’de sürekli indirim oluyor zaten. Şimdi tekrar baktım yine en uygun fiyatlısı kalitelisi o.
Tavsiyeniz için için teşekkür ederim.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam pişik yapmaz zaten her bezde pişik olabılme ıhtımalı var cunku altını fazla ıslak tutarsanız yapabılır helekı yaz aylarında sıkıntılı durum bıraz kılosu fazla ıse kızarıklık olucaktır bogaz altı koltuk altı ve alt tarafta ıkı tane buyutuyorum cunku pudra yeterlı hocam veya pişik kremı altını degıstırırken kullanmanız yeterlıdır gunluk 1 2 kere nemlı kalması ıcın
Sürekli bez kontrolü yapıyoruz ön mavi çizgi yarıyı geçtiyse bile değiştiriyoruz.

benyamin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah anali babali buyutsun benimde 2 aylik kizim var hocam bu hafta kişlik bez islak mendil alicam 3 4 numara stok yapicam kardesim de dogum yapicak ona da alicaz bakalim ne olacak 😀😀
Allah bağışlasın. Allah yardımcınız olsun sizin de

Suikast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen sene aldığım bez ile bu sene aldığım bez arasında 3 kat fiyat farkı var. Malesef çocuk bezleri çok pahalandı.

MuratCENGEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben zamanında yaptım o yatırımı hocam. Fazla fazla aldım bu güne kadar 80 kuruşun üstünde para vermedim beze ve hep kaliteli markalar kullandık. 4 numaradayız bakalım 5 e geçecek miyiz

Allah bağışlasın sizinkini de
İleri görüşlü bir baba modeli olarak sizi idol belirlemek lazım. Allah bağışlasın.

akafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
molfix kullanıyoruz. her aldığımızda zamlı İnşallah tuvalet eğitimi ile bezi bırakacağız.
İnşallah tez zamanda