Allah bağışlasın acısını göstermesin hiç bir zaman.
Amin hocam tüm evlatlarımızın inşallah.
Allah bağışlasın ve Allah kolaylık versin hocam. Gerçekten çok zor.
Amin hocam teşekkür ederim.
Allah bağışlasın, Allah yardımcınız olsun. Şu an sadece paranıza s*çma masrafı bu. Yakın dönemde ek gıda, mama, vitamin vs geçtiğiniz zaman masraf x10 olacak. Neyse halinize şükretmekten başka yapacak bir şey yok. Ve bez numarası büyüdükçe içindeki adet sayısı azalıyor bu da maliyeti daha çok büyütüyor.
Sağolun hocam Allah yardımcımız olsun inşallah. Ek gıdalara 1-2 ayımız kaldı o süreçte belki başlığı yenileriz
Bebek ürünlerinin tamamı o şekilde maalesef hocam. hepsiburadanın 2. si 1 TL kampanyası oluyor ayda bir iki ayda bir bez numarası büyüyünce ona bir bakın 144 lü paketlerden iki tane alıyoruz ikincisi 1 TL ye geldiği için adet fiyatı baya düşüyor o zaman.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Takipte olacağım
Bebek bezi yatırım amaçlı kullanılıyor zaten stokçular tarafından. Tır fabrikadan çıkmadan satılır, yolda 10 kere el değiştirir. Fabrika zam yapmak yerine paket içini azaltır, elinde daha fazla içerikli paket olan stokçu yüksek fiyattan kitler.
Sektör böyle.

ahh ahh ne olacak bu halimiz
Allah bağışlasın hocam. Aynı dertten müzdaribiz. Bebek bezi ayrı bir de işin içerisinde doymuyor diye mama da dahil oluyor. Haftalık 210₺ sadece mamaya veriyorum, bezi söylemeye zaten gerek yok
Aynen büyüdükçe son aylarda doymuyor diye mama takviyesi yapmayada başladık. Allah yardımcısı olsun.
Allah bağışlasın. Kısmet olursa çocuğum için yatırım amaçlı her numaradan 5er tane almıştım fakat akrabalar sağolsun istediler yine kar koyarak onlara satmak zorunda kaldım. Şimdi kararsızım tekrar alsam mı diye. Allah yardımcınız olsun
1 numaradan fazla almayın hocam. Bebeğin doğdu kilo ve ölçülere göre kullanım süreniz çok kısa olabilir. Size tavsiyem 2-3-4 numaraları stoklayın.
Teşekkür ederim.
Ben iki gün önce indirimde diye 4 paket 64lü 500 tlye aldım yatırım tavsiyesi değildir 😁
Nereden hangi marka aldınız hocam ?
Öncelikle Allah bağışlasın Rabbim acısını göstermesin analı babalı büyütsün. Bu gidişle bebek yoldayken bez stoklamak gerekiyor sanırım. 9 ay da aylık olarak alınırsa doğunca masraf yükü azalır galiba

Şahsen Allah nasip ederse bizimde çocuğumuz olursa öyle yapmayı düşünüyorum. Diğer türlü zaten zor geçiniyoruz bebek masrafıyla iyice belimiz bükülür.
Teşekkür ederim Amin. Sizede tavsiyem "1 numaradan fazla almayın hocam. Bebeğin doğdu kilo ve ölçülere göre kullanım süreniz çok kısa olabilir. Size tavsiyem 2-3-4 numaraları stoklayın."
makarnaya bile yatırım yapsan zengindin

sizde haklısınız
Hangi marka kullanmaktasınız hocam ve adet fiyatı ortalama ne kadara geliyor? Şuan
SICAK FIRSATLAR katagorisi için ürün araştırması yapmaktayım. Belki işinize yarayabilecek birşeyler de bulurum.
Prima Premium Care kullanıyoruz hocam. Bulursanız çok makbule geçer.
Aleyküm selam Allah bağışlasin
Teşekkür ederim.
Sleepy ürünleri Getir ve Getir Büyükte çok güzel indirimde değerlendirebilirsiniz
Sleepy hiç kullanmadık. Pişik yapmasından çok korkuyoruz.
Dün aldım karşıma konuştum,
Bak oğlum böyle olmuyor totoşuna yazık bezi bırak artık dedim..
Gözümün içine baktı ve babba dedi. 1 kelimeydi belki ama ben anladım .D
N'apsın kerata bir kötü huyu bu var mecbur göz yumuyoruz
5+ en çoklu pakete güzel bir ödeme yaptıktan sonra 101 numaralı oda ile tanıştıracağız artık.
Sanırım ağzı laf yapmaya başladığında bizimde baba-kız konuşmamız gerekecek

Allah bağışlasın.
hocam Allah bağışlasın size tavsiyem prima yerine önlem veya slpeey kullanın ıkı cocugum var prıma kadar dayanıklı ve market yerıne ınternette arastırın alın uyguna gelebılıyor gecen sene verdıgınız fıyatlara 400 adet alıyordum suan 64 adet 6 numara bez 180 lıra fıyatı sabıtleyıp adetı dusurduler ıyıce ınsallah hayırlı evlat olur hocam
Teşekkür ederim Amin. Pişik yapmasından çok korkuyoruz hocam.