Gerçekten büyük başarı, muhalif arkadaşa sorsak krizi, yok efendim merkez bankasının kasasında eksi 100 milyar milyon zarar var, yok efendim kimsede para yok ama nedense avmler dolu, nedeni basit değil mi sizce? Enflasyona vatandaş ezdirilmiyor, geçen sene dolar bazında kim ne maaş alıyorsa şu an aşağı yukarı aynısını alıyor, yani kimse %50 zararda değil, asgari ücret geçen sene 3 bin tl iken şu an zam üstüne zamla 5500 tl'ye ulaştı.
Kısacası kriz olması için zam olmaması lazım, yıl başından beri emekliye memura %100'den fazla zam verirsen kriz falan olmaz, avm de dolar taşar, trafik de dolar taşar, eskiden 120 $'dı asgari ücret kriz zamanlarında işte yine 120 $ olmalı ki kriz var diyebilelim, dünyada savaş varken hükümet nasıl beceriyorlar bu parayı buluyorlar orası çok ilginç.
Boş konuşmakta üstümüze yok, şimdi gelip boş yapacaklar olacaktır, bana dolar ne zaman 30tl 50tl olacak onu söyle, bu yıl başında zam yapılmacak kasada para kalmadı artık dersen seni ciddiye alırım yoksa hebele hübele yapmak troll demek anca kendinizi kandırırsınız.
*** yine boş yapanlar damlamış, hakaret küfür vs.. işte demek ki söylediklerimde haklıyım, haksız olsaydım eğer teknik bir yorum gelir mesela "bu yıl başında zam yok" ya da "emin ol 1 ay içinde dolar 50tl olcak ve o maaşlar eriyecek" ya da " verilere göre artık memur maaşları bile ödenemicek" veya "3 ay içinde büyük şirketler iflas açıklayacak o zamlı maaşlar ödenemicek" vs... ama yazamıyorlar çünkü böyle bir veri yok anca salla babam salla, ayfon aldıydım da yok mercedes şu kadar zamlanmış yok mazot..