Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Aynı olay benimde başıma geldi. Adamlar Türk olduğumuzdanmıdır nedir bilmiyorum, IP blogundan bizleri direkt blokluyorlar. Kaldı ki Oracle'ın kendinden ilk eğitimimi 2002 yılında almıştım. Kayıtlı olduğum halde bir dünya eziyetle karşılaştım. Neyse..
Şu an aktif bir cloud hesabım var. Çözüm şu şekilde.
Destek birimine ve Oracle genel mailini CC yaparak 6 gün boyunca ekran görüntüleri ve video kaydı ile tacizde bulundum.
Kullandığım mail adresi, kendi domainimin mail adresi olması zorunluluğu getirdiler. Tamam dedim. Domain üzerinden sıfır mail adresi açıp yolladım.
Adamlar sisteme 3 gün içerisinde yapacağım ilk kayıt başvurusu için, mail adresimin genel bloğunu kaldırdılar.
Bu iş VPN ile olmuyor. Onlar Mail adresi için bloğu kaldırmadıkları sürece açılmıyor. Kartları da blokluyorlar. Sanal kart zaten olmuyor. Farklı mail adresinden veya ülkeden aynı kartı kullanmana izin verilmiyor.
Akabinde içeri giriş yapabildim. Ücretsiz, stabil sağlıklı çalışıyor.
Oracle Cloud'dan faydalanmak isteyen, makinesi ile yurt dışına çıkacak. Oracle üzerinden hiç kullanılmamış kart ve mail adresi ile kurulumunu yapacak. Sonra Türkiye ye dönecek. Ya da benim gibi debelenecek.