MehmetSapmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun
Risque adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işler böyle. Uzaktan bakıldığında bir sözlük hesabını 400-500 TL'ye satın alıp entry başına 50-100 TL kazanıp hoop 10 iş alınca parasını çıkarır düzenli gelir kazanılır gibi gözüküyor ama işin arka tarafında çok piş işler dönüyor. Özel olarak R10'da bu tanıtımlarla ilgili yapılan yorumları, ticaret puanlarını, o trade'i verenlerin profillerini, sitelerini inceleyip dokümantasyon hazırladıktan sonra moderasyona ileten muhbirler gördük. Aynı şey Wikipedia sisteminde sayfa oluşturanlar için de mevcut. Bu sektörün en tecrübelilerinden @nasirjones; Emre dostum gelsin anlatsın.

Eskiden ben de bu işi bir dönem yaptım ama -garanti de vermediğim halde- çekilecek çile değil. Yazık günah. https://www.r10.net/sosyal-backlink-...ar-onemli.html Bu konuyu boşuna açmadık. Şu an yazarlığım olmasına rağmen belirttiğim şartlarda entry girebilecek varsa entry başına 100-150 TL bile verebilirim (tek entry gerekli).

Özetle eğer Ekşi'nin formatına, sistemine, bu tarz mevzulara hakim değilseniz sözlük hesabına verdiğiniz parayı bile amorti etmeden hesabınız patlayacaktır. Bu kaçınılmazdır. Ekşi sisteminde tarayıcı referrer'ına bakıp R10 görünce bile onu mercek altına alan yapılar var ohooo neler neler. Burada anlatılmaz.

Merhaba. 2018'de açtığım kendi hesabımdı ve 180 takipçi varken hesap aniden uçuruldu. İspiyonculuk yapıldı muhtemelen...
R10'dan link vererek ve R10 ile ilgili ücretsiz açtığım bir başlık daha vardı birde. Ya 20 tl veren kişi ispiyonladı ya da diğer başlıkta r10 linki var ekşi sözlük uçurdu...