Bu şarlatanların tweetlerini ortaya sürüp zırva iddiaları ispatlayamazsınız hocam.
Sinirlenmeden anlatmak istiyorum ama artık yoruldum.
Çünkü sizin gibi bilim ile uzaktan yakından alakası olmayan insanlar bilimsel tartışmalara giriyorlar.
Kendi paranoyak davranış bozukluğunuzu ispat etmek için doktorların içindeki paranoyak ruh hastalarını kaynak olarak gösteriyorsunuz.
Ben tıp eğitimi almadım ama bilimsel bir tartışmaya girmek için istatistik, ölçme değerlendirme konusunda temel bilgiye sahip olmak gerekir.
Ölçme değerlendirme tekniklerini bilmeyen, korelasyon kurmayı bilmeyen, değişken izole etmeyi bilmeyen, kontrol grubu nedir nasıl karşılaştırılır bilmeyen adamlar bilimsel tartışmalara giremez.
Kahve muhabbeti yapıyorsunuz ve kendiniz gibi kahve muhabbeti yapan ve muhtemelen akıl sağlığı tam olmayan bir doktordan doktorlardan alıntı yapıyorsunuz.
Ben 3 doz mrna aşısı oldum ve 2 ay önce de corona geçirdim.
Yarın ben kalp krizi geçirip ölürsem bu ölümün mrna aşısından mı yoksa coronanın kendisinden mi olduğunu nasıl anlarsın?
Bunu ortaya koyabilecek bilimsel araştırma yöntemleri konusunda en ufak bir fikriniz bile yok.
Siz aşı karşıtları dindar müritler gibisiniz.
Sizden ispat istiyoruz, delil istiyoruz, veri istiyoruz.
Kutsal kitabını gösterip kendi dinini ispat etmeye çalışan dindarlar gibi kendiniz gibi düşünen adamların açıklamalarını gösteriyorsunuz.
Veri nerede?
Karşılaştırmalı çalışma çalışma nerede?
Meta analiz nerede?
Bir kalp damar cerrahına sağlam adam gitmez hastalar gider.
Bu ahmak doktorun istatistiksel verisine göre tüm Turkiye kalp hastası olmalı çünkü adama şikayeti olmayan sağlam adam gitmez.
Çin aşıları ilk etapta risk grubu ve yaşlılara yapıldı. Geriye kalan gençlerin çoğu çin yeteri kadar açı göndermediği işin alman aşısı oldu.
Yani akut kalp hastalığı geçiren gençlerin elbette büyük bölümü aşılı olacak onların da büyük bölümü alman mrna aşılı olacak.
Bunda şaşıracak hiç bir şey yok.
Şarlatanlar sussa artık.
Bir bilim adamı çıkar.
Hiç corona geçirmemiş ve hasta olmamış rastgele 1000 bin kişi, aşı olmamış ama corona geçirmiş 1000 kişiyi alır
aşı olmuş corona geçirmemiş 1000 kişi, aşı olmuş corona geçirmiş 1000 kişi ile karşılaştırır.
İstatistiksel olarak hata payları elenir ve hangi grupta kalp damar rahatsızlıklarının fazladan göründüğü hesaplanır.
Ve bu hesaba göre aşı yaptıranların kalp damar rahatsızlıklarının aşı yaptırmayanların kalp damar rahatsızlıklarından anlamlı şekilde fazla olduğu görülürse tüm dünyada bu aşılar durdurulur.
Bu çalışmayı yapan adama bilimadamı denir, bu çalışma bilimsel bir çalışmadır, sonucu bilimsel hakemli bir dergide yayınlanır ve tüm dünya buna saygı duyar.
Ben hurafeleri değil bilimsel yolla üretilmiş bilgiyi kendime rehber alırım ve bir doktorun 7-8 aylık trollüğünün hiç bir bilimsel değeri yoktur.
Benim gözlemime göre diye başlayan tüm sözler sallamasyondur.
Bu twitter trolü doktorun yazdıkları ilgi çekmek amaçlı ya da ruh sağlığı arızalı olduğu içindir.
Bu doktor akut kalp hastalarının hepsi mrna aşılı diyor ya.
Ben de sana istatistiksel olarak bu doktorun zırvalığı kadar anlamlı bir bilgi vereyim.
Geçen sene otordan düşen ehliyetli insanların ezici çoğunluğu da mnra aşılıydı.
Dikkat edin mnra aşıları denge kaybına yol açıyor olabilir.
Geçen sene boşanan çiftlerin büyük çoğunluğu da mrna aşılı.
Aman aşı vurdurmayın, mrna aşıları yuva yıkıyor olabilir)))
Hocam boşuna sinirlenmeyin, veri yok demişsiniz birde, bunu bizim sormamız gerekiyor, hiç düşündünüz mü tüik ölüm verilerini neden saklıyor? Size kalsa bu videodakiler şarlatan, o yabancı videodaki saygın doktorlar gibi, dolu doktor ve nobel ödüllü doktor var, tümünün akıl sağlığı yitirilmiş size göre, kendi kendinize cevabı vermişsiniz, veri yok ortada, ama neden olmadığını düşünmek bu kadar mı zor. Hocam açıkçası şunu söyleyim, bu pandemi gelmeden 3-4 sene önce bile tam bu zamanlarda bu planın uygulancağı bir çok kişi tarafından youtube da söyleniyordu zaten, sizler olmasanız bu planın parçaları olmasa bu planlar yürümez zaten. PCR sistemi hatalı bunu artık nerdeyse çoğu kişi kabul etmesine rağmen ısrarla bunları savunuyorsanız savunun hocam. En yakın arkadaşlarım eczacıdır onlar bile gülüyor artık bu oyuna. Siz 3 farklı hastanede pcr olun hocam, sonuçların farklı çıkacağını göreceksiniz =) başı yanlış olan bir şeyden sonuç beklenmez.