Bir ayakkabı almıştım 2 kere giydim ve sol ayağımı vurdu.
İade etmek için aldığım yere götürdüm kullanmışsınız dedi ama bir incelemeye yollayabiliriz dedi.
tamam dedim inceleme için verdim ayakkabıyı 15 Ağustos'da verdim bugün 21. gün ve ne mesaj attılar ne beni bilgilendirdiler
ben 2 kere aradım 30 gün falan süresi var dediler neyse bugün öyle gezerken Herhangi bir FLO mağazasına girip bir sorayım dedim
kadın sağolsun baktı ve bir sorun yokmuş ayakkabı da o yüzden Red yemiş ama 14 gün içinde mağazaya ulaşmadığı için hakkınız olabilir aldığınız yere gidip bir sorun dedi.
tamam dedim oradan aldığım mağazaya gittim hiç bir halttan anlamayan kadın saçma sapan konuştu neyse müşteri hizmeetlerini aradım
müşteri hizmetleri bana 14 günde gelmediği için bir talep formu oluşturalım dedi, tamam dedim. sizi sonra arayacak yetkili birimimiz dedi

Ne hakkım var iyice kafam karıştı birisi 30 gün sürer diyor mağazadaki 2 ay sürer diyor başka biri 14 gün diyor, gerçekten iade süreci çok sıkıntılı.
sizce son durum ne olur ? 14 gün hakkım varsa ve lehime bir şey çıkmazsa tüketici hakkımı nasıl alabilirm ? nereye başvurabilirim ?