Mephobia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Enpara için taktik vereyim, finansbanka bağlı olduğu için Finansbanktan bi kredi kartı çıkartın onun limitini arttırmayı deneyin. Limitler ortak olduğundan finansbank limiti artınca enparada artıyor. Bana kredi kartı vermiyordu enpara, finansbanka başvurdum 5k kredi kartı verdiler üstüne enparaya başvurdum direkt verdiler 5k şimdi finansbankı kullanmak yerine enparayla devam ediyorum
Evet hocam dediğiniz mantıklı denenebilir
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Enpara bu. Kredi kartı başvurumu onaylayıp limitsiz kart gönderdiler bana yıllar önce. Limitsiz derken sınırsız değil, 0 TL limitli 😂

Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 hafta da bir limit yükseltiyorlar.
%40 asgari almak için yapıyorlar bunuda
Son zamanlarda bu asgari tutarın artırılmasından dolayı çevremde de görmüştüm bankaların kendi isteğiyle limit artırmasını.
holocoust37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aylık hesaplarıma 50 80 k arası para girişi. 20 30 k benim ödemelerim oluyor kredi kart vs. ama en para bana kart bile vermedi
Bu durumdan muzdarip çok insan var hocam politikaları garip bir banka.
AldagBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Enparanın limit arttırımına bir anlam getiremedim, sırf ne verecekler diye ara ara arttırım talebi iletiyorum red ediyorlar, 1 2 hafta sonra kendileri teklif sunuyor
Aynı benim başıma gelen durum işte benimde 1 hafta önce reddettiler şimdi de kendileri teklif sunuyor