Tolga067 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam girişleri temizleyip şifreyi yenilemekte ve iki faktörlü kimlik doğrulama sistemini açmakta fayda var
Irak Bağdattan giriş yapılmış! Şifre çok zor, email de dağıtılmamış bu farklı birşey. Yani Cookie ile oturum müdahalesi gibi birşey gibi bir durum zannedersem.

AYJANS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şifrenizi değiştirin ve iki faktörlü doğrulamayı aktif edin.
Hesapta ekli olan telefon, mail ve facebook bağlantısını kontrol edin.
Farkında olmadan üçüncü parti uygulamalara giriş yapmışsınız.
Hepsini gözden geçirdm sadece cihaz yok görünen o ki bir oanel gibi birşey inject edilme durumu var cihaz bilgisi de yok! Face, instagram 3ncü parti yazılımlar uzun yıllardıryok beende özellikle dalgınlık yada farklı bir yazılım ile gelen bir müdahale olabilirmi diye tekrar kontrol ettim temiz!

CanOffline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynısı telegram da başıma geldi
Nasıl bir durumda hocam biraz bahsedermisiniz.

Mustafademirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynısı başıma geldi ya kripto için teşekkürler elonmusk falan yazıyor ingilizce oysaki şifrem çok zordur iki faktör var ama paylaşılmış bakıyorum son girişlerde farklı cihazda yok genede şifre değiştirdim garip.
Aynı durumdayız hocam ama sanırım Pc ye bağlı bir cache cookie ile oturum taklidi ve bununla beraber binlerce takipçi eklemişler. En son yüklediğiniz bir program vs ne var hocam paylaşırmısınız bir benzerlik varmı. Çünkü içerd ebir köstebek turuva gibi veri gönderiyor o belli.

Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk yapmanız gereken hesabın mail adresini sağlama almak olsun.Önce mail tel onayı şifre değişimi vs yapın.
Ardından hesap şifresini değiştirin ve 2 faktörlü doğrulamayı açın.
Hepsi yılı durumda! Bunlarla olan bir durum değil farklı birşey!