Merhabalar. Bu hafta Sonu tesadüfen Üretim fabrikasının kendi bahçesinde açmış olduğu mağazaya rastladım. Yurtdışı bilindik markalara üretim yapıyor. Sahibiyle ufak bir sohbetimiz oldu. üretimde fireler ve olabilecek defolar için %2 yada biraz daha fazla üretim yapıyorlarmış. Bu fazla üretimleri hemen üretim yaptıkları fabrikanın bahçesinde açtığı ufak bir mağazada satıyor. Mağazada Kadın erkek çocuk, iç giyim, pijama, t-shirt gibi ürünler var. ailem için epey bir alışveriş yaptım. aşağıda kendim için aldığım bir iki iç çamaşırının resmini koyuyorum, söylediğine göre bu ürünler yurt dışında 20 ila 30 euro arası satışı yapılıyormuş. resmini koyduğum iç çamaşırlarının üzerine cüzi bir miktar koyup satmayı deneyeceğim. Eğer olumlu geri dönüşler olursa mağazadaki diğer ürünlerden de alıp burada yine satmaya çalışacağm. Ürünlerin bazıları kutu içerisinde bazıları minik askı şeklinde kartonda. Büyük olanlar plastik pakette bazıları direk askıda. Resimlerde göreceğiniz markalara bakıp çakma diye düşünmeyin, markalar ve ürünler gerçek. Olurda alırsanız bunu kendinizde teyit edeceksiniz. resimlerini koyduğum renklerin haricinde yeşil ( üzeri resimli ) kırmızı ( düz ) beyaz ( ve üzerinde ince dik çizgili ) olanlarda var. Bedenler bazılarında yok kırmızı olanın XL olarak yok mesela. bedenler hatırladığım kadarıyla M XL XXL olarak mevcuttu.
Aşağıda ürünleri göreceksiniz.
Bu arada Eşim bunları Yıkamış

Kullanılmış olduğunu düşünmeyin lütfen

)
Satın aldığınızda yenileri gelecektir. Kendiniz yıkarsınız

))
Not: Evim ve mağaza arasında epey bir mesafe var ( araçla 30 DK )
tek ürün için gidip gelmem zaten mantık dışı olur. Kargoya verme sürem bir iki günü bulabilir lütfen şimdiden bunu bilin (Bir iki siparişi tek seferde halledebilmem için)
Ürünleri 32.5 TL den satmayı düşünüyorum. Dedidiğim gibi satış olursa kadın ve çocuk ürünlerinden de resimler koyup satışı çoğaltmak istiyorum. Ekstra bir gelir olursa diğer üretim fabrikalarından da ürünler koymayı düşünüyorum
İlginiz için şimdiden teşekkürler.