Neden bu takvim?
Merhabalar,
Sosyal medyada çoğu zaman hesaplarda neler paylaşacağımı bulamaz, belirli bir plan dahilinde paylaşımlarımı belirleyemezdim. Sosyal medya danışmanlarına ise henüz yeni projelerimde ayıracak çok bir bütçem olmadığı için, bunu kendi plan / programımı oluşturarak yapmanın en ekonomik çözüm olacağını düşünüp, buna göre yıl içerisindeki önemli günleri işaretlediğim bir takvim oluşturdum.
Bu çalışmanın biraz daha detaylandırıldıktan sonra diğer kullanıcılara da faydalı olacağını düşündüm. Talebin olup olmayacağını tam olarak kestiremediğim için, öncelikle ön sipariş verecek olan kullanıcılara %50 oranında iskontolu olarak sahip olabilecekleri şekilde bir iş planı geliştirmeye karar verdim.
Sosyal medya takviminde neler var?
Öncelikle kullanıcı kitlenizin de ilgisini çekmeyeceğini düşündüğüm günleri çıkardım.
Minimum 50 Adet önemli gün, bugünlere ait instagram gönderileri ( Hazır jpeg formatında iletilecek )
Excel - PDF formatında hangi gün neyin paylaşılacağı hakkında takvim
Haftanın veya yılın diğer günlerinde yapabileceğiniz paylaşım önerileri
İsteğe bağlı ek ücretle instagram gönderilerine logonuz eklenebilir.
Fiyatı nedir? Teslimat ne zaman?
Ön satışa özel ( toplamda 5 kişiye ön satışı yapılacak ) 125.00 TL
Devam eden diğer satışlarda 250.00 TL şeklinde fiyatlanacak.
Ön satışlar tamamlandıktan sonra, bu hafta Cuma günü dosyaların gönderimleri sağlanacak.
Satın almayı düşünen arkadaşların "alıyorum" yazmaları yeterli olacaktır. İlk 5 satıştan sonrasında 250 TL şeklinde fiyatlandırma ile devam edilecek.