Muhtemelen yeni kredi kullandınız hocam 3-4 aylık ödemeyle bir derinlik oluşması gerek. Avans hesap mümkün mertebe kullanmayın. Kredi kartından nakit avans çekmeyin. Kredi kartı limitinizi %80 in üzerinde kullanmayın. Eğer imkanınız varsa 2-3-4-5 bin liralık vadeli hesap açın. Bankalar tarafında kredi sorgulaması yaptırmayın. Kredi kartı limitinin otomatik artışı varsa onu iptal edin. Kredi alığ hemen kapamasını yapmayın. Turkcell vodafone avea hat üzerine telefon almayın. Puanınız çok düşük değil genel olarak bu dediklerime yoğunlaşırsanız 3-4 ay gibi bir sürede 1500+ olacaktır. Borç limit oranı %80 i geçirmeyin. Bir çok metrik var puana etki eden. Benim 960 lardan sadece bu dediklerimi yaparak 4-5 ayda 1510 seviyesindeyim. Findeks premium kullanıyorum. Fuat çakmakdan da danışmanlık aldım. Ha unutmadan mevcut kredili ürünlerinizi kapatmayın. Mesela kredi kartınız vardı başka bankada da vardı kapadınız olumsuz bir durum olarak algılıyor sistem açık kalsın. Avans hesabınız var mesela kapamayın kalsın olduğu gibi..
Hocam deneyiminiz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Danışmanlık almak mantıklı mı faydası oldu mu size ? Bu arada aslında dediğiniz gibi temmuz aylarında 20.000 kullanmıştım sanırım bunun etkisi bugün sorguladığımda findeks notumun düşmesi.