Ülkemizdeki ehliyet sınavıyla bu iş olacak gibi durmuyor , bu gün döner kavşakta , ben kavşak içinden diğer istikamete geçmek için sinyal yaktım çıkacağım kavşaktan , diğer tarafta kavşağa giriş yapmak isteyen 2 araç vardı biri sinyali görünce anladı mesafe kısa girersem bu adamın canına kast ederim , ama sağından hiç soluna bakmadan kadın şoför yola atladı benim gitmek istediğim istikamete doğru devam etti , dedim şimdi hiç tartışmanın anlamı yok yanından sıfır geçip önüne kırdım bastım gaza devam ettim hatasını anlasın bizim canımızla oynamanın ne demek olduğunu. Gerçekten o kadar sinirlendim ki araçta abs olmasa o frene toparlayamazdım orada. Bu durumu sadece yapanlar kadın sürücüler olarak değerlendirmemek gerekiyor. Ben +55 yaşının trafikten men edilmesini tavsiye ederdim. Refleks yok , yol vermek yok , sol şeritten 50 ile giderler hiç arkasına sağına soluna bakmazlar. Kadınlar için aynı şeyi söylemek zor biri yaptı diye hepsini suçlamakta doğru değil. Taksicilik yapan tır şoförlüğü yapan bir sürü benden daha deneyimli bayan sürücüler var. Ama trafikte bana ne yapıldıysa aynısını karşı tarafa yapmadan bırakmam. Kadın erkek fark etmez hodri meydan.