Merhabalar hocalarım
20 gün sonra üniversite için tekirdağa geçicem tuttuğum eve internet bağlatmam gerekiyor sizce Türknet mi Millenicom mu en iyi hizmeti veren
( Az önce başımdan geçen durumuda anlatmak isterim: Türkneti aradım internet için bağlattırmak istiyorum diye port dolu vs 48 saat sonra tekrar arayın dediler, ardından millenicomu aradım port var dediler isterseniz yaparız hemen başvuru vs vs bu durum hakkında fikri olan var isede yorum yazabilirse çok sevinirim merak ediyorum sebebini

)
Herkes türkneti önerecek şimdi nedense bilmiyorum ama yayıncı değilseniz sürekli upload download yapmıyorsanız yani film indirme yükleme vs gibi fazladan para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Duyduğuma göre müşteri hiz. bile yokmuş türknette eskiden öyleeydi yani şimdi var mı bilmiyorum. Milleni'de çağrı merkezi ve whatsapp destek hattı var. Milleni kullanıyorum ben çokta memnunum gayet stabil bir interneti var. Eğer yeni abone olacaksanız 1 ay ücretsiz kullanım için 26EF2158 ref kodu ile 0850 333 0 333 çağrı merkezinden başvurabilirsiniz