vuraul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  • "Gönderdiğiniz vergi bilgileri, daha önce ödeme almamış olan yeni veya mevcut bir ödeme profiliyle mi yoksa daha önce ödeme almış olan mevcut bir ödeme profiliyle mi ilişkili?" sorusuna eğer önceden AdSense'den ödeme almadıydanız "Ödeme almamış olan yeni veya mevcut bir ödeme profiliyle ilişkili vergi bilgilerini gönderiyorum" seçin. Eğer önceden AdSense'den ödeme aldıysanız "Daha önce ödeme almış olan mevcut bir ödeme profiliyle ilişkili vergi bilgilerini gönderiyorum" seçin ve "Yalan beyanın cezaya tabi olduğunu bilerek, burada yer alan bilgi ve belgelerin 1 Ocak 2020'den bu zamana kadar aynı kaldığını ve değişmediğini (aşağıda belirtilenler hariç) ve bu zaman için doğru, gerçek ve eksiksiz olduğunu beyan ederim..
Hocam merhaba.
Yeni bir android uygulama aldım ve uygulamayı yayınladığım hesap ile adsense hesabı ayrı ayrı hesaplarda.
Uygulamayı yayınladığım hesapta ödeme profilinizi doğrulayın uyarısı çıktı. Üstteki alıntıda kafam karıştı.
Ben daha önce ödeme almadım ı hayır işaretleyip başka bir banka hesap bilgilerimi girdim sorun olur mu?