kartalsudden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçtiğimiz aylarda ara sokaktan sahilin otoparkına doğru ağır ağır ilerliyorum demesine göre park yapmakla uğraşan kadın kornaya abanmama rağmen geri geri gelip çamurluğa vurdu ilk başta sakin kaldım sonra kadın bi başladı cazgırlığa aman allahım yok böyle bir işkence susmuyor susmuyor yok ben park yapıyorum niye durmuyorsun diyorum yav yol benim hakkım yolun müsait olmasını bekleyip park yapman lazım yok anlamıyor tutturmuş ben park etmeye çalışıyorum sonra tartışma sırasında dedi ki; YALNIZ ARKADAN VURAN SUÇLUDUR bunu duyduktan sonra diyemedim abla sen geri geri gelip bana vurdun çünkü desem de anlamayacak (zaten bunun öncesinde ne desem anlamıyordu ) sonra arkadaşlarını çağırdı 2 3 erkek geldi bakındılar ne oldu bitti diye anladılar kadının hatalı olduğunu beni teselli etmeye başladılar ama kadını göreceksiniz önce diyor park yapıyorum görmüyor musun? sonra ben diyorum senin kontrol etmen gerekiyor aynaya niye bakmıyorsun? görmemişim ne yapayım diyor. Kısacası kadın şoförlere he diyip geçmek en mantıklısı..
Hem geri geri gelip arkasını kendi vurduruyor, sonrada YALNIZ ARKADAN VURAN SUÇLUDUR

Bunu gördüm iyi güldüm valla. ))

Aynen öyleler. banada denk geliyor, haklıda olsam direk özürdilerim deyip uzaklaşıyorum. Laf yarışına giremem, Kafam rahat. En güzeli bu yöntem.