Merhabalar, şubat sonundan beri pendc de kendi kabinimiz var.

Zaman zaman network problemleri yaşandı son 2 aydır maşallah diyelim ciddi bir problem olmadı. Ufak tefek losslar dışında.

Yaşanan en büyük sorun elektrik sorunuydu, bildiğiniz üzere kabinlere 2 devre elektrik geliyor sağ ve sol. Bir devrede yaşanan ups sorunu yüzünden tek power ile çalışan sunucular power off konumua gelmişti.

Bunlar dışında;

Kesinlikle yardımcı olmaya çalışan destek ekibi.
Destek taleplerinize çok kısa sürede dönülüyor.
KVM talebi iletiyorum 2-5 dk arasında KVM geliyor.

Bir problem belirtiyorum atıyorum networkte, bir sorun yok dyiip geçiştirilmiyor iyice irdeleniyor ve inceleniyor bana istediğim gibi tatmin edici bilgileri veriyorlar.

Networkten sorumlu Serkan bey taşıma yaptığımız gece sabah 4'e kadar bizi beklemişti sağ olsun ve kendi telefonunuda bizzat iletti, whatsapp'tan kendisine direkt ulaşabiliyoruz.
KVM ve teknik destek taleplerini Whatsapp, Ticket ve E-mail üzerinden iletebiliyoruz. Herkes güler yüzlü, anlayışlı absürd tavırlar görmüyorsunuz.

Peer noktalarınıda arttırmaya çalışıyorlar. Eğer ki binlerce oyuncuulu en ufak loss bile kabul etmeyecek oyun sunucusu veya buna benzer bir yazılım serveri değilse sunucularınız tercih edilmemesi için bir neden yok.

İyi forumlar.