Ben güdecek adam arıyorum, seni güdemem çok bilgilisin diyen patrondan tutun 2 3 gün çalıştırıp çeşitli bahanelerle işten çıkartan patronlara kadar hepsini deneyimledim 19 yıllık bi çalışma deneyimim var medya sektöründe, ana akım medyada da çalıştım uzun yıllar, dijital medyada da çalıştım ajanslarda da çalıştım setlerde de çalıştım ve bu tarz insanlardan bıktım artık ve evlenme arifesindeyim.

Bu sebeple;

Ankara'da ikamet ediyorum. (Remote, freelance çalışabilirim.)

Profesyonel Motion Designer'ım, video kurgu, fotoğraf çekimi, stüdyo çekim, dış çekim, reklam, tanıtım çekimleri ve kurguları yapabiliyorum.

Webmasterım 10 yıllık wordpress, html, php bilgim var web site yönetimi, hosting, reseller, cpanel, wmhcs, phpmyadmin yönetimi ve kurulumlar yapabilirim.

Grafik Tasarımcıyım logo, kartvizit, kurumsal kimlik tasarımları baskı işleri yapabilirim, ürün tanıtım tasarımları, broşür tasarımları oluşturabilirim.

Sosyal Medya uzmanıyım, sosyal medya hesaplarınızı yönetebilir, günlük, haftalık, aylık reels videolar ve paylaşımlar oluşturabilir belirlediğimiz günlerde bu paylaşımları yapabilir, süreci yönetebilirim.

İletişim için; +90 554 966 54 39 veya pm atabilirsiniz...