Insta Data Crawler Nedir ?
Insta Data Crawler kullanan kullanıcılar, rakip firmaların bir adım önünde olurlar.Gelişmiş alt yapı mimarisi ile instagram üzerinde kullanıcıların
telefon numarası, whatsapp numarası, işletme numarası ve e-posta adreslerini toplamaya odaklı bir yazılımdır. Instagram üzerinde sadece açık verileri toplamaktadır. Kişisel olarak bir hesabın telefon numarasını veya e-posta adresini toplamamaktadır.
Insta Data Crawler Avantajları Nedir ?- Sınırsız Biyografi Telefon Numarası Toplar
- Sınırsız İşletme Telefon Numarası Toplar
- Sınırsız WhatsApp Telefon Numarası Toplar
- Sınırsız Kullanıcı Listesi Oluşturma Paneli
Insta Data Crawler Özellikleri Nelerdir?- Hashtag Üzerinden Veri Toplama
- Lokasyon Üzerinden Veri Toplama
- Hedef Kullanıcının Takipçileri Veya Takip Ettikleri Üzerinden Veri Toplama
- Onaylı Hesapları Filtreleme Seçeneği
- Takipçi Sayısı Filtreleme Seçeneği
- Takip Edilen Sayısı Filtreleme Seçeneği
- Çoklu Hashtag Arama Seçeneği
- Çoklu Lokasyon Arama Seçeneği
- Akıllı Filtreleme [ Numara toplama sırasında, aynı numaraları birden fazla veritabanına asla kayıt etmez.]
- Veri Kaybı [ Toplamış olduğunuz tüm veriler veritabanına kayıt olur.Bu şekilde asla veri kaybı olmaz.]
- Anti Spam Filtresi
- Excel Veya Txt Formatında Dışarı Aktarım.
Insta Data Crawler Destek Durumu Nelerdir? Siz değerli müşterilerimize her zaman destek vermeyi sürdüreceğimizden emin olabilirsiniz. 2017 yılından itibaren 10 bin + mutlu lisans müşterimize desteklerimizi vermeye her zaman devam ettik ve etmeye devam ediyoruz.
REFERANS YORUMLARI
Popüler paket satın alındı. Arkadaş ilgili, satın alma sürecinden itibaren sabırla ilgilendi ve yardımcı oldu.
Kullanmaya başladım,izlenimlerimi aktarayım size. Gerçekten kapsamlı program olmuş. ilgilendiğim sektörümle alakalı hastagler üzerinden mail ve telefon çekme işlemini başarıyla gerçekleştirdi. Yarım saat içerisinde sorunsuz bir şekilde 1k veri çekmiş bulunuyorum. Emeğinize sağlık..
Sınırsız paketten alındı.
Çok ilgili bir arkadas parasını sonuna kadar hakediyor.
Talebim üzerine takipçi sayısı seçimi yapma özelliği de ekledi.
İstenen özellikleri eklemeside ayrıca Güzel olmuş.
Bravo çok başarılı bir arkadaş işinin ehli
su an guzel calisiyor program, umarim boyle devam eder, hayirli kazanclar.
30 dakikada 200 e yakın numara çekti güzel program
Arkadaş ilgili arkadaştır hizmeti satın aldım. Desteği konusunda hiç sıkıntı çekmedim. Uygulamanın kullanımı kolay ve çalışır uygulamadır. Arattığım konum ve hashtaglerde gayet güzel bir şekilde dataları topladı. Emeğine sağlık kardeşim.
1 adet lisans satın alındı arkadaş çok güvenilir ve cana yakın her konuda yardımcı oluyor şiddetle tavsiye ederimmm
Arkadaş oldukça ilgili ve program gayet güzel çalışıyor. 2 haftadır kullanıyorum her hangi bir problem yaşamadım. Bilgisayarım çöktüğünde bile yeni bilgisayara kurulumunu hemen gerçekleştirdik. Parasını sonuna kadar hak ediyor. Teşekkürler.
Uzun zamandır çalışıyoruz.Gerek geç saatlerde verdiği destek ve yazılımı,gerek dostluğu..Birşey demiyorum gönül rahatlığıyl çalışın görün
Güncellemeleri ve ilgisi için gerçekten çok teşekkür ederim. İşinin erbabı ve yazılımları gerçekten verimli çalışıyor.
Arkadaşlar dün akşam arkadaşlar 1 aylık olan paketi satın aldım. Çalıştırdım. Kurdum. Herşey sorunsuz. İşleyiş gayet basit ve sorunsuz. Ellerine sağlık. Hayırlı satışlar.
Herşey için teşekkürler, ilgi alaka 10 numara
Sınırsız paket alındı kendisinden. Sistem güzel gidiyor ufak pürüzleri var ama ona rağmen çok beğendim. Daha iyi güncellemelerle muhteşem bir hal alacaktır. Kesinlikle affiliate yapmak isteyenler veya mail için kullanmak isteyenler almalıdır tavsiyem.
arkadaştan programı satın aldım teknik açıdan çok yardımcı oldu sağolsun. programı tavsiye edebilirim.
Belkide haftalardır böyle bir program arıyordum ve bunun dışında bir kaç daha program arıyordum. Bu programın konusunu gördüm deneyeyim dedim. Arkadaşla iletişime geçtim satın alayım almayayım tüm sorularıma aklımda en ufak bir soru işareti kalmayacak şekilde cevap verdi ve ilgilendi. Satın aldıktan sonra belki de kimsenin yapmayacağı şeyler yaptı ilgilendi. Belki çoğu satıcı ilgilenebilir satış sonrası ama sorun olduğunda ilgilenir. Arkadaş sattıktan sonra her şeyi yoluna koyduktan sonra bile ben yazmadığım halde geldi bir sorun var mı? Varsa söyle çözelim dedi o kadar ilgili bir arkadaş. Sadece satış öncesi ilgi alaka göstermiyor satış sonrası bile gelip ilgileniyor hatta sizin sorununuz olmasa bile gelip soruyor bir sıkıntı var mı diye. Programına gelince çalışma hızı olsun verimliliği olsun ben şahsen çok beğendim. Yani bir gün içerisinde 10 bine yakın mail ve telefon topladım. Tabi vds ile topladım yoksa fazla bilgisayarı açık bırakan birisi değilimdir. Gayet stabil hatta piyasada tek olmasına rağmen çoğu sektörde ki instagram programları ile yarışır ve bu yarışı önde tamamlar. Arkadaşa bu programı yazdığı için ve ilgilendiği için çok çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.
@ksoft;