Beni güzellik salonunda değil cildiye ya da estetik cerraha göstermeniz lazım. Doktorun görmediği beni aldırmayın.
Benim ilk et benim göz kapağımda çıktı. Eski eşimin hastanesine plastik cerrah nöbetçiydi o gece çağırdı gittim hiç uyuşturmadan neşter ile acıtmadan 2 beni kesip aldı.
7-8 sene önce boynumda bşr kaç ben çıktı. Devlet hastanesinde gösterdim uyuşturup yakarak aldılar.
Salgın başında yüzümde gözümün altında bir ben öıktı. Akapunktur yaptırdığım bşr estetik cerrah vardı. O radyofrekns ile şok veren bir cihaz ile buharlaştırdı.
Koltuk altımda çıkan 5-6 et beni vardı son 1 senedir. Geçen hafta hastaneye gittim. Doçent bir domtora rastladım. Donduralım dedi. Bir sprey sıktı. -200 derecede soğuk bir sprey ile benleri dondurdu. Yakmış gibi benli bölge karardı. Benler kurumaya başkadı bşr kaç ranesi düştü. Diğerleri de gidici.
Yani kesilip alınabilir, yakılabilir, buharlaştırılabilir, dondurulabilir. Bir hastaneye gidersen doktor benin durumu ve kendi teçhizatına göre müdahale eder.Tüm yöntemleri denedim. En hızlı iyileşen ve acısız olan radyofrekans yani buharlaştırma şeklinde.
geçmiş olsun.