Merhaba dostlar
Konuyu uzatmadan kısa keseceğim. Yıllardır e-ticaret yapıyorum ve gerçekten bıktım sıkıldım. Müşteri bir ürün alıyor beğenmezse iade ediyor olabilir evet peki neden ödenen kargo ücretini satıcı karşılıyor ?
Böyle bir kanun nasıl olabilir. Kargo bir hizmet sattığımız üründen ayrı bir hizmet alıyor müşteri bundan nasıl biz sorumlu tutulabiliriz. Ürün teslim alındığı zaman kargo hizmeti almış oluyorsun peki alınan bir hizmetin iadesi neden satıcıya ait olabilir bu nasıl mantık? Aldığın hizmetinde parasını geri alıyorsun şaka gibi gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum rakip firmalar sipariş veriyor ne yapacağız ???? Bu sistemdeki nasıl bir açıktır ki insanları bu tarz işten soğutup bırakmalarına sebep oluyor. Ücretsiz kargo adı altında gönderim yapılırsa onu kabul ediyorum peki ya Kargo ücreti belirtiğin zaman alınması nedir gerçekten sınır bozucu konu ile alakalı bilgi sahibi arkadaşları davet ediyorum lütfen beni aydınlatın. Benim mağazamda yazan şartlar ve koşullar nasıl geçerli olmaz adam benim koyduğum sözleşmeyi imzalıyor ve kabul ediyor bu nasıl bir saçmalık.
Geri Ödeme ve İade Politikası bir kısım buna rağmen nasıl iade masrafları bana ait olabilir ?
Lütfen tüm etiketlerin ve ambalajların üründen sökülmediğine emin olun. Bu ürünü diğer müşterilere satabilmemiz için orijinal ambalajın sağlam olması gerekir. İadeler iyi durumda alınırsa, geri ödeme, teslimat maliyeti düşülmüş sipariş tutarının tamamı için olacaktır.