Belirttiğiniz tarihlerde veri merkezimiz yeni kurulmuştu, nasıl sorun yaşadığınızı bilmiyorum fakat ilk aylarda sorun olmuş olabilir. Şuanda veri merkezimiz oldukça stabildir. check-host.net bizde barındığı için zaten bir önceki cevapta check-host.net üzerinden değil Türk Telekom resmi sitesi turktelekom.com.tr üzerinden test bilgisi iletilmiştir. Siz isterseniz farklı TR isp üzerinden de test edebilirsiniz, durum değişmez, aksine TurkNet kullanıcılarında bu erişim çok daha hızlıdır. Firmamızda saldırı nedeni ile hiç bir müşterimiz sorun yaşamamaktadır. Eskiden sorun olmuş olabilir fakat eski sistemleri kullanmıyoruz, tüm altyapımız yenilenmiştir. Şuanda cloudflare üzerinde saldırı alması sebebi ile erişim sorunu yaşayan sitelere dahi koruma hizmeti sağlamaktayız. İnternette yöncü koruması yazarak araştırırsanız memnun olan çok sayıda müşterimizin paylaşımlarını görebilirsiniz.
Dediğiniz gibi o zaman sizde hatanızı kabul ediyorsunuz beni boşuna yalancı konumuna koymanıza gerek yok şu anki sisteminize bakmak dahi istemiyorum 2020 de yaşadığım aksiyon yöncü vm de benim için yeterli ben sadece eski deneyimlerimi paylaştım sanki hiç bir şey yaşanmamış gibi bir daha umarım kimsenin eleştirisine atlamazsınız iyi akşamlar dilerim