Söylediklerinizin içinde sadece Ümraniye de olduğumuz doğrudur. Bunun dışında verdiğiniz bilgiler doğru değildir. Sizi yalanlamak istemezdim fakat doğruyu söylemem gerekiyor. 7 adet hassas klima ile soğuk hava koridoru olan bir iklimlendirme sistemimiz mevcuttur. Vantilatör gibi hava yönlendirmeleri kullanılmamaktadır. Ayrıca vantilatör dediğiniz eskiden kullanmış olduğumuz hava akışını sağlayan turbo hava yönlendiricileridir, vantilatör değildir, bu yönlendiriciler havanın klimaya aktarımını kolaylaştırmak içindir, soğutma için değildir. Herkes bilir ki vantilatör soğutmaz. Zaten şuanda yeni iklimlendirme yapımız ile de buna ihtiyaç yoktur. 7/24 youtube üzerinden canlı izleyebilir ve böyle bir durum olmadığını da zaten görebilirsiniz.
Serverius vb. farklı koruma sistemleri ise yurt dışından gelen yüksek saldırı trafiklerini filtreleme içindir, TR içinden erişen hiç bir kullanıcı serverius üzerinden geçmez. genel olarak ping 8ms dir. Bunu da zaten tracert ile doğrulayabilirsiniz. Eminim r10 da herkes bunu yapmayı biliyordur, keşke siz de bu mesajınızı yazmadan bir baksaydınız.
http://lg.turktelekom.com.tr/lg/index.php üzerinden ping test ederseniz telekom kullanıcılarının ortalama 1ms eriştiğini görebilirsiniz. Trace seçerseniz de serverius veya farklı bir TR dışı rota görmezsiniz.
Ek olarak veri merkezimizin 10+Gbit/s hat ile TR dışı erişimleri de oldukça stabildir. Google ve GoogleDNS erişimleri de 8ms dir.
2020 de yöncü de barındırma hizmeti aldım tek kelime ile berbat diyebileceğim bir hizmet sunduğunuz için teşekkür ederim. Serverius korumanız olsun Türkiye sunucularda +40ms, Check host sunucusu sizde barındığı için 1ms olması gayet normal değil mi? ip iletirseniz tekrardan ping atabilirim. Her 15 günde bir yöncü ye gelen saldırılardan o zaman down olmuyordu tüm vm komiksiniz .d veri merkezine yakışmayan bir yorum olmuş bunları ben yaşadım yaşamadığım hiç bir şeyi yazmadım