benim çenemde et beni vardı normalde,aldırdım ve inanılmaz kolay bi işlemdi.mercimek tanesi kadar vardı,tıraş olurken çok sorun çıkarıyordu.burdaki özel bi hastahanede tanış bi göz doktoru var,estetik ameliyatlarada giriyor kendisi ve bu tarz konularda tiki var desem yeridir annemlerle ne zaman gitsek beni yakalardı bu beni alıcam,gel buraya diye ama aldırmadım yıllarca.sonra bigün tamam dedim al,ama para filan vermem telefon edip ameliyat haneye geç dedi birisine hemen o anda,benim çenemdeki ben olan yere de bi igne yaptı.biz ameliyat haneye çıkana kadar orası uyuşur,gidelim dedi.yukarı çıktık,ameliyat masasına uzandım.yüzüme ameliyatda kullandıkları örtüden örtdü,neşterle et benini çıkarıp aldı.bu arada yukarıdaki aynadan ben görüyorum,izliyorum o an tabi.yüzümde gördügüm hiç bişey degilmiş aslında,resmen buz dagının görünen yüzüymüş yani gördügüm.derinin içinden resmen kocaman bi et parçası çıktı,hayret ettim.sonrasında oraya hemen 2-3 dikiş attı,bi krem verdi bunu sür o iplik kendisi düşer zaten olmazsa gel burada ben çıkarırım dedi.3 gün sonra iplik düştü çenemden,1-2 gün sonrada yara izi filan dahi kalmadı yani tertemiz hallettik.5 kuruş parada vermedim dedigim gibi