mehmetadb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Adsense reklam yerleşimde gözükmeyen ama sitede otomatik gözüken reklamlar için nasıl bir yol izlenmeli?
Örneğin: Sitede hemen header altında reklam cıkıyor bunu istemiyorum ama reklam yerleşimde de burada reklam var gibi gözükmüyorum, nasıl kaldıracağım?
yanlışlıkla otomatik reklamları açmışsındır hocam,onu kapatırsan sitedeki tüm o tarz reklamlar iptal olur.sonrasında sen,istedigin yerlere tek tek kendin eklersin reklamları.

MO93 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
onun için benim bildigim adsensde reklam kodu alıp o alanlar haricinde manuel reklam eklemen lazım bunu tavsiye etmem cunku cok fazla düşüyor gelir otomotikte reklamı gösteridigi işinin cerezlerine göre gösterdigi için cok para veriyor
otomatik reklamlardan insanların geneli şikayetci.çok saçma sapan yerlerde reklamlar çıkıyor,ziyaretcileri rahatsız ediyor filan.en güzeli manuel olarak eklemek/ekletmek bence.hiç bi sitemde otomatik reklam kullanmıyorum,şahsen tavsiyede etmiyorum.adsense reklamlarının otomatik yada manuel eklenmesinin çerezlerle filan alakası yok hocam bu arada.zaten hepsinde çerezlere göre çıkıyor...