BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ateist değilim ve benim inancım kimseyi ilgilendirmiyor önce haddini bilmesini öğren. Bende Allah korkusu falan yok var mı bir diyeceğin? Senin haddine mi düşmüş bana ahlaksız demek? Ne Allahtan korkuyorum ne varlığına inanıyorum ve böyle bir zorunluluğum da yok, illa açık açık yazdırıp tartışma çıkarmanın peşindeysen bence deneme. Seninle aynı dini görüşü paylaşmadığım için bana vicdansız, ahlaksız, d0landırıcı vs. demeyi kendine hak mı görüyorsun? Senin ve tasdik ettiğin orjinal küfürbazın seviyesine inmeye niyetim yok merak etme, bana ahlakı öğretecek kişi sen misin? Kadın taşlama, 100 değnek vurma, hafifçe dövme, dili dışarıda soluyan köpekler gibidir inanmayanlar, asıl onlar soysuzlardır, onlar babası olmayan zenim lerdir, onlar anıran eşekler gibidirler, onları kalelerinden indirdiniz bir kısmını öldürüyor ve bir kısmını esir alıyordunuz, nerede müşrik görürseniz öldürün, son din İslam oluncaya kadar savaşın Ayetleri ile mi ahlak tanımı yapacaksın? Hadi sen kendi işine bak ben almayayım, benim vicdanım ve ahlakım bana yetiyor, sen başkalarına ahlak dersi vermeye kalk.
Yahu mesajını şurdan sonrasını okumadım bile: Bende Allah korkusu falan yok var mı bir diyeceğin? Neye inanırsan inan veya inanma Banane İnan umurumda değil. Burda kendince janjanlı cümleler kurarak milletin kutsalına saldırıyosun yapma dedim hepsi bu.