BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düşünün bu yazılmış, bunu düşünen milyonlarca insan var ülkemizde ve dünyada, maalesef Müslüman olmayan her türlü pisliği yapabilir olarak algılanıyor. Çok şükür Müslüman değilim ama ahlakımı ve karakterimi koruyorum, üstelik cehennemde irin içirilir, zakkum yedirilir diye korktuğum için falan değil, doğrusu bu olduğu için, ahlakım çalma dediği için, vicdanım öldürme dediği için, kanunlar yasak dediği için, karakterim müsaade etmediği için, dinin emirlerine vurun öldürün bilmem kaç kadın alın öğütlerine ise mantığıma, vicdanıma aykırı olduğu için kulak asmıyorum. Ne demek Allah'ı unutan insanı d0landırır vicdanı olmaz? Din işte bu gibi kişilere çok lazım, inanmasa d0landıracakmış işte buradan bu sonuç çıkıyor, ne günlere kaldık yahu. Bir din konusu olmasın ki birileri inanmayanlara hakaret etmeye dursun, biz cevap verince ne diyeceğini nasıl savunacağını bilemeyenler burada imamcılık oynayabiliyor. Saygı duyulmasını istiyorsanız önce saygı duymasını öğreneceksiniz. Ben kendi adıma konuşayım Allah'ı unutmadım, hala her gün yeni şeyler araştırıp biraz daha detayları araştırıyorum ve inandığım düşünceyi pekiştiriyorum, öyle ha deyince unutulmuyor.
@original; arkadaşıma teşekkür ederim gerekli cevabı vermiş. Benim yazmak istediğimi anlayacak kapasitede değilsen, gereksiz yorum yapmayacaksın hocam. Benim ağzımdan islam, müslüman yada ateist çıkmadı. Kendi kendine algı yaratmanın ve ateist olduğunun reklamını yapmanın bir mantığı yok. Kimse sana müslüman yada ateistsin diye ödül vermiyor. Öncelikle iyi kavramayı öğrenmelisin.

original adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tür konulara pek yazmak istemesekte buna cevap vermesek olmaz gibi geldi. Alıntı yaptığınız arkadaşı tanımam. Alıntıladığınız mesaj altta

Alıntı
Allah'ı unutan; insanı d0landırır, vicdanı olmaz, haksız rekabete girer, haram ticarete girer, insan öldürür, saygısız olur ve dahası...

İslam dan bahsetmemiş müslüman dememiş. Sanırım sizin sorununuz islam la. Verdiğiniz örneklere girmeyeceğim bile. Tek tek saymayım başka dinlerde allaha inanır siz direk müslümanları hedef almışsınız saygı bunun neresinde ? Araştırıyorsunuz madem verdiğiniz örneklerin tamamına yakını yanlış farklı kaynaklarada bakmanızı öneririm. Kitap aslında çok net ve anlaşılır birkaç satırla örneklemek doğru değil.