Selam arkadaşlar yara gibi - siyah nokta gibi kalan sivilce izleri canımı sıkıyordu bugün bi deli anımda gittim güzellik merkezine yüzüme uygulanan krem gibi şey olsa da acayip can yakıyor şu an bile yüzümde yanma var. İşlemi yapan hanım arkadaş güneşe çıkılmayacak, telefona vs gibi beyaz ışıklara yakından bakılmayacak, terlenmeyecek 5 gün yüz yıkanmayacak her gün 4 vakit kendi verdiği güneş kremi sürülecek diye tembihledi. Umarım bir işe yarar bunca acıdan emekten paradan sonra.
Daha önce benzer işlem uygulattıranlar da varsa gelsin yoruma süreci anlatsın, sorusu olan arkadaşlar da sorar birbirimize fikir veririz.
03.09.2022
İşlemden sonraki gün yüzümdeki kızarıklıklar hâlâ duruyor acı bazı bölgelere dokununca oluyor dünkü gibi durduğu yerden acı yok. Güneşe çıkmıyorum, terlemiyorum yüzümü yıkamıyorum beyaz ışıklara yakın durmuyorum. Güneş kremini sabah öğlen ikindi akşam kullandım. Soyulmalar 3.gün başlayacakmış. Saat 21:40 yüzümde gerilmeler ve karıncalanma benzeri kaşıntılar var.
04.09.2022
Şu an yaptırdığım için biraz pişmanım kaşıntı çoğaldı yüzüm iyice gerildi bazı bölgelerde de toplu şekilde sivilce oluştu. Soyulmalar sanırım yarın başlayacak başlayıp bitse de kurtulsam kafasındayım.
05.09.2022
Alnım ve şakaklarımza kızarıklık koyu lekeler mevcut güzellik merkezine düzenli fotoğraf atmaktayım normal olduğunu söylüyorlar. Soyulmalar ağız çevremde başlamış durumda.
06.09.2022
Bugün 4.günüm çenemden yanaklarıma doğru ufak ufak soyulmalar devam ediyor tamamen soyulmadan iyi kötü demeyeceğim ama şu an kötü görünüyor. Dün dediğim şakak ve alnımda henüz soyulma olmadı beni en çok düşündüren yer buraları. Yarın 5.günüm ve gün sonu artık yüzümü yıkamaya başlayabilecekmişim. Not olarak eklemek istiyorum soyulmalar - dökülmeler kendisi oluyor kesinlikle dokunmamak gerekiyormuş.
07.09.2022
Farklı bir durum yok dökülmeler yavaş yavaş oluyor dün dediğim gibi alnım ve şakaklarım yanaklarımın büyük çoğunluğu duruyor hâlâ. Bugün yüz yıkayabilirdim fakat ertelemek istedim çoğu yer durduğu için.
08.09.2022
Yüzümü fazla sıcak olmayacak suyla yıkadım yıkadıkça daha fazla soyulma oldu. Yanaklarımın çoğu soyulmuş durumda şakaklarım duruyor alnımda da bazı yerler soyuldu ama altından çıkan yerler yanmış gibi. Tamamen soyulduğunda geçer bu izler umarım. Güneş kremini 4 vakit kullanmaya ve beyaz ışıklara dikkat etmeye devam ediyoruz.
09-10-11-12
Sabah yüz yıkıyorum başka yüz yıkamıyorum yüz yıkarken, uyurken, güneş kremini sürerken döküntüler oldu şu an yüzümün kenarlarında var sadece bitti sayılır. Güneş kremini hâlâ 4 vakit kullanıyorum. Yüzümde hiçbir etkisi yok arkadaşlar sivilce izleri falan filan hepsi duruyor 0 etki. Güzellik merkezine 1-2 güne gideceğim hiçbir işe yaramadığını söyleyeceğim.
22.09.2022
Leke izleri yavaş yavaş azalıyor kontrole de gittim tedavi sürecinin 1 ay olduğunu söylediler ayın 2’si 1.ay oluyor güneş kremini kullanmaya devam ediyorum.