Tabi yine çoğu yanlış. Sağlam para politikası, paran güçlü olsa, nebati gibi değil de özgür gibi isimlerle çalışsan, damadını da başa getirmesen, kendin de lise değil üniversite mezunu olsan bu kadar etkilenmezdin, enflasyonun 5-10 arası olurdu avrupa ülkeleri gibi. O zaman zamdan vatandaşın az etkilenirdi. Tabi ki muhalefet olacaksın bu durumda aksi bir durum insanın beyniyle ilgili sorunları olduğunu gösterir.
edit: adam trollmüş, son mesajlarını yeni gördüm. 41 yaşında konuşmaktan aciz, kendinden küçüklerden ayar yemeyi seviyor. he hü ne olum? 40 yaşındasın, yine boşa geçmiş bir ömür. engel kardeşim engel, bi bitmediniz...
en iyisini sen biliyorsun. en mantıklı düşünen sensin. o buymuş dediğin kişi o kişi kesinlikle odur. kesin olarak düşünüyorumki seni bu memleketin başına getirmeliler bak nasıl uçuyor memleket. biz boş yapıyoruz işte kendimizce konuşuyoruz. bak sen ölemisin nasıl analiz yaptın üşenmedin yaşıma baktın profilime baktın mesajlarıma baktın. evet kesin sen ve senin araştırmacı ruhun ile başa gelmelisin.
oyum cüneyt özdemir'den alıyor ve sana veriyorum. çok güzel anlatıları vardı onun o yüzden ona veriyordum ama yok sen daha iyisin parti kur oy verelim.
inşallah cüneyt özdemir ironisini anlamışsındır