PowerKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@balalayka; herhangi bir şey almadım, tamamen müşteri temsilcisine sordum o söyledi. Üstelik alırken de 2 sene fiyatını ₺700 olarak göstermiyor. Hatta şu an yine baktım, iki senelik için en az 300 TL diyor. Bunun nedenini de kampanyaya bağlamışlar. Normalde kampanyasız fiyatı 2 senelik için 530 TL tutuyor ama kampanyalı ₺300'ye düşmüş fakat bir senelik aldıktan sonra yeniletmek istediğimizde 700 TL tutuyor. İşte burada bir dengesizlik söz konusu var diyorum. Yani ilk iki senelik satın almak istediğimizde kampanyalı olarak ₺300 tutuyor ama kampanyası, 530 TL imiş ama bir senelik satın almak istediğinizde kampanyalı olarak 150 TL tutuyor ama ikinci sene yeniletmek istediğimizde 700 TL. Sadece bir senelik aldıktan sonra sonraki sene için yenileme ücreti 700 TL diyor. Sen dediğimden anlamadın bence, tekrar oku. Enflasyon oranından fazla fiyat veriyorlar diyorum.
sen bir hosting arıyorsun ve henüz almadığın bir ürün için seni kızdırmışlar anlaşılan tek şey bu
VE HENÜZ ALMADAN BİLGİ SAHİBİ OLMUŞSUN YANİ BİLGİN VAR BU KONUDA...
SİTEM ETMENE GEREK YOK para senin mal onların ya alırsın ya almazsın bu kadar basit
bunu buraya taşımanın ne anlamı var ? çözüm bulabilecekmisin bu şekilde ??
bak sana yardımcı olayım hatta
https://www.r10.net/reseller-hosting...-korumasi.html

BENDE KİMSEYE KIZMADAN İNDİRİM TALEP ETMİŞTİM ESKİ YERDEN YAPMADILAR BURAYA GEÇTİM.

seçenek çok piyasada daha malkul fiyattan araştırırsın bulursun... ŞU PİYASADA İSTEDİĞİN KADAR SERZENİŞTE BULUN HİLELİ SATIŞ YOKSA HERKES HAKLI KARDEŞİM
kimseye kabahat bulamazsın hileli satış olduğunu düşünüyorsan da muhatap bulabileceğin tespit ettiğin ilgili yere şikayet edersin olur biter.henüz almadığın bir ürün üstünden neyin kavgasını yapıyosun.
hepsinden evvel cümlelerini kurarken kelimelerini dikkatli seç. Herkes her konuda en az senin kadar bilgi sahibi ....