PowerKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hosting paketini ilk aldığımızda 150-200 TL arası tutuyor yıllık olarak. Bunu da ilk fiyatı kampanyaya bağlamışlar. Ya kardeşim bir anda 700 TL'lik ücret, 150'ye nasıl düşüyor? Normalde ilk fiyat neyse, sonraki senede enflasyona göre ilk fiyat olur. Tamam ben 1 sene için 150 TL'ye aldım diyelim. İkinci senesini 700-800 TL yapacaksan, en baştan almamak daha mantıklı. Piyasa ve rekabet gözler önünde. Haber sitelerinin torpiline yetişilmiyor zaten. Şimdi birileri diyor ki gider ve fatura fiyatları, elemanların maaş ve sigorta fiyatları arttı. E o zaman en baştan 150-200 TL yapmayın. Baştan satın alan kişide sonraki sene için faiş fiyat görünce mağdur olmasın. Bir o kadar fıstık gibi makale biriktirdim. Şimdi site açamıyorum. Evin borcu bitti derken kredi çekip araba alacaktım, arabaların fiyatı arttı. Alamıyoruz. Aynı duruma benziyor.
eee dostum ilk sene fiyatını kampanyaya bağlamışlar diyorsun 2. sene fiyatınıda biliyo idiysen bir gariplik veya hileli bir satış yok burda. herşey gayet normal
sen de anladığım kadarıyla bilgi sahibi olarak almışsın. e gerçikçi de olmak lazım adamlarda haklı kimseye bir şey söylenmiyor malesef günümüz enflasyonist piyasasında bir simit olmuş 5 TL
hosting aldığınız yerin bence bir garipliği yok senin tercihin ne olacak buna karar vermelisin bende aynı sorunu yaşadım gayet medeni güzel bi şekilde dedim hakkınızı helal edin. Sonra başka bi firmaya geçtim. hizmet fiyat politikası şeklinde değerlendirmek lazım... ama maliyetler de hepimiz için malum... eğer bu paketi alırken bilgi sahibi idiysen ilk sene ve ikinci sene fiyatlarından serzenişini haklı bulmuyorum ama seni eleştirmiyorum da... çünkü sende haklısın