Millenicom tavsiye ederim.
Sorunlarınıza anında Whatsapp destek hattın iletişime geçebilir ve anlık dönüşler alabilirsiniz.
Hemen hemen tüm firmaları kullandım iş yeri ev ofis 3 Yıl turknetten sonra millenicom şuan için çok çok iyi.
Hocam bot sistemi kullanıyorlar ben her whatsapp tan ya da sesli arasam destek talebi oluşturduk diye kapatıyorlar.
"Değerli Müşterimiz, arıza kaydı talebiniz ekiplerimize ulaşmış olup çözümü için çalışmalarımız başlamıştır. Arızanız hakkında 2 saat içerisinde sizleri bilgilendireceğiz.
https://m.milleni.com.tr/4/---------- tıklayarak arızanızı takip edebilir, dilerseniz bizlere arıza durumunuz ile ilgili bu linkten bilgi iletebilirsiniz. Sizden ricamız bir defa modemi kapatıp açmanız ve size dönüş yapana kadar açık bırakmanız. B002"
Hep böyle atıyorlar sonra sorun düzeltildi diye
"Değerli müşterimiz internet hattınızla ilgili işlemler gerçekleştirilmiş olup bağlantı yapmayı denemenizi rica ederiz. Biz de bu süreçte hattınızı kontrol etmeye devam ediyoruz. İyi günler dileriz. B002" Bunu atıyorlar ama sorun hala devam ediyor.
Sesli destekten arıyorum 4 4lük anlatıyorum oluşturduk destek talebi diyorlar ve aynı şekilde hep oluyor.