Halil0707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 15 yıllık kalıplaşmış şeyleri yazmanız bir şeyi değiştirmiyor. açıkça ifade ettiğim gibi spam sayılabilecek kadar yorum backlink kasmak faydalı değil. faydalı olduğunu savunuyorsanız kullanmaya devam edin herkes özgür.
90 günde 10 içerik girmek = onbinlerce alakasız comment backlink kasmak
ikisi aynı mantıksızlık değil mi?
doğal olan nedir? günde yeterli içerik girmek. site hızını iyileştirmek. sitedeki hataları gidermek. ee? her şey kitabına göre de, peki neden spam sayılabilecek sayıda alakasız siteden yorum backlink almak kitabına göre değil? kendinizle çelişiyorsunuz.

gidin onlarca yüzlerce alakalı siteden, kaliteli sayfadan backlink alın. sonra kıyaslayın 10.000 alakasız backlinkten iyi mi kötü mü. bunu deneyimlemeden buraya gelip artık 10 yaşında çocuğun bile bildiği klişe seo ifadelerini kullanmanız hoş değil. spam sayılabilecek sayıda yorum backlinki savunan kimse ben seo biliyorum demesin bir zahmet.

üslubunuza istinaden böyle yazdım. sizin tercihiniz.
siz bilgisayarı Ters mi kullanıyorsunuz? yada sadece ekranı mı? TÜRKÇE YAZIYORUM ANLAYACAĞINIZA eminim.

SEO Backlink değildir. Burada satılan yorum backlinkler işe yaramaz 'da değildir. Aldığınız backlinkleri nasıl kullanacağınızı bilmeniz gerekiyor. Bilmiyorsanız bu sizin probleminiz umarım araştırma yaparak öğrenirsiniz. İyi akşamlar.