geç yanıt veriyorum yeni gördüm mesajınızı.
tek sayfa da olsa sayfanın yeterince zengin olması bence büyük artı.
kullanıcı sayfaya girdiğinde tüm işini görebiliyorsa ve iyi bir deneyim yaşıyorsa iç seo neredeyse tamamdır.
içeriği arama motoru için optimiz ettikten sonra iyi kurgulanmış backlink çalışması yapılır.
backlink spam olmadığı ve alakalı sitelerden doğal şekilde alındığı sürece fayda sağlar.
tek sayfa eğer hizmet sayfası ise reklamla desteklenebilir. kullanıcı bu sayfaya kendi iradesi ile girmek istiyorsa zamanla geri gelen ziyaretçi oranı da artar. bu da ilgili sayfanın otoritesini arttırır yükselmesine sebep olur.
oturum açmış kişiler ilgili sayfayı ziyaret ettikçe kendi oturumları açıkken bu sayfayı daha üstte görürler. tekrar ziyaret ederler. bu da ilgili sayfanın otoritesini arttırır.
sosyal medyadan ilgili sayfa büyük kitleli sayfalardan duyurulabilir, reklam verilebilir, ilgili sayfa için hesap açılıp organik kullanıcı yönlendirilebilir.
ilgili sayfanın marka bilinirliği arttıkça seo skoru da yükselir. google, popüler bir sayfayı üst sırada çıkarmaya meyillidir hepimizin bildiği gibi. eğer sayfa kullanıcının işine yaramıyor ise ya da az kullanıcıya hitap ediyor ise sıralama kaybı gözlemlenebilir.
sonu yok aslında söyleneceklerin. biraz da yapılan işlemelere göre taktik değiştirmek gerekebilir. kimse sayfasını ilk açtığı günkü gibi bırakmıyor. sürekli iyi anlamda geliştirmek ve güncellemek şart.
hocam peki one page sayfalar için ne düşünüyorsunuz? çünkü herhangi bir yayın yapılmıyor bu tür sitelerde, seo çalışması bakımından tanıtım yazısı hariç ne önerirsiniz? bir de yorum backlink yerlerinde siz de inceleyin hep büyük firmaları görüyorum onlar neden böyle çalışmaları sürekli yaptırıyorlar, bunu neye bağlayabilirsiniz?