Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu kötülüğü kendinize neden yapıyorsunuz ? Maliye okumuşsunuz hem de lisans. Bugün bir şirkete girseniz minimum işi bilmiyom ama maliye lisans okudum deseniz en kötü alacağınız 6,7 bin haadi o da olmasa asgari ücret. Yine kazandığınızdan iyi. Bir iki sene dişinizi sıksanız işi kapsanız maaşınız çok daha fazla artar ve rahata kavuşursunuz. Yani bir hayli ilginç niye böyl eşeylerle uğraşıyorsunuz.
Hocam üniversiteler artık o kadar da değerli değil, hele maliye gibi İİBF bölümleri çok kıymetsiz. Özellikle AÖF üzerinden işletme, maliye, iktisat gibi bölümlerin açıktan okunmasıyla kalite yerlerde diyebilirim

Başvurdum bir çok yere de maalesef söylediğiniz maaşı veren yok. Bırakın söylediğiniz maaşı adamlar sana 5500 tl asgari yatırırız ama ay sonu 2000 tl geri verirsin diyorlar. Yani bir nevi 3500 maaş teklif ediliyor. Tabii bunda benim de hatalarım mevcut. Ha atandık ha atanacaz derken meslek ile ilgili kendimi geliştirmedim. Ücretli öğretmenlik, net gibi günü kurtarmaya yönelik mesleğimle alakalı olmayan işlerde çalıştım. Ama olan oldu artık. Ben asgari olan 5500 veren bir işyeri bulsam bile şu dakika çalışırım da maalesef yok ya da ben bulamadım. Nasip kısmet...