webtasarimofisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşler çok kötü diye ağlayanları görüyorum. %90 zengin. Yağ alamıyoruz diyorlar herkes yağ kuyruğunda şeker yok diyenler seker kuyruğunda. Sosyal medyada açız diye bağıranlar bakıyorum son model arabaları ve 2 -3 dairesi var. araba çok pahalandı diyorlar ama araba alımı durmuyor. ev cok pahalandı deniliyor. kimse ev alamıyor diyorlar günde 100 lerce tapu alan kişiler var. gerçekten anlayamadım. ekonomi durdu mu yoksa bana mı mabal okuyorlar.
Bu arada fakir fukaradan çok zenginler ağlıyor. Aç öleceğiz diye....

2022 Temmuz Ayında 93 Bin 902 Konut Satıldı ( Bu konutları kim alıyor...) Herkes aç ise konutu kim alıyor....
Ocak-Temmuz döneminde 319.313 araç satışı gerçekleşmiş ( Bu araçları kim Alıyor.) Herkes aç ise bu araçları kim alıyor.

Yav bakıyorum. herkes kafelerde avmlerde marketlerde full dolu ama millet hala açız diyor....Bu açlar kim. Açsınızda 1 kahveye 50 tl para neden veriyorlar....

Bence Bizim millet doguştan aç. cebinde trilyonuda olsa görgüsüzlüğünden dolayı aç....
Hocam zamanında yatırım yapanlar arsa alıp üzerine ev yaptıranlar veya kazancını gayrimenkule yatıranlar şuan haliyle rahat, Ama yeni iş kurmuş olanlar zamanında imkan bulamayıp ev veya işyeri alamayanların durumu kötü. Ben sanayi bölgesindeyim küçük bir işletmem 1 personelim var Çok sükür kendimce corbamı kaynatmaya mücadele ediyorum ( her gelen enerji zammında 1 hafta uyuyamıyorum stresten) fakat etrafta fabrikalarda calisanlarla sohbet ettiğimde rezilliğin dibini yaşadıklarını görüyorum ama kimsenin umrunda degil fakat fabrika sahibi yeni bir porsche alınca herkes bakın millet zengin diyo oysa adamın aylık kira geliri 1 milyona yakın oyüzden sürünen yüzbinler var ama kimse görmüyor eğer İstanbul da araç satışı Avrupa standartlarında olsa şuanki trafiğin 100 katını yaşardık emin olabilirsiniz.