Laptop 7 yıllık
Masaüstü işlemci 4 yıllık, ekran kartı 5 yıllık. Sizin orada belirlediğiniz sıfır fiyatlarının bir tık üstüne daha iyi işlemci, gtx1650 gibi sıfır ekran kartları alınıyor hepsi güncel donanımlar.
Dediğim gibi ikinci el fiyatlarını yüksek yazmışsınız. Zaten uygun olsaydı 1.5 aydır ilanda durmazdı.
hocam şöyle masaüstünde tüm ekipmanlarla satıyorum onun fiyatında bence hiç problem yok laptopda kararsızım sadece ama ikiside temiz cihazlar şimdi ben bu laptopu satsam yenisini zaten alamıyorum hemen hemen 10 yıllık laptoplarıda dediğiniz gibi 5000 6000e koyuyolar piyasayı ben çıkarmıyorum sonuçta benim düşüncem laptopun ederi 3000 3500 satılabilecek fiyatı ama o fiyata satsam yenisini alamam işlemciye baktığımız zaman pentiumun son çıkan serisiydi masaüstünde i3 7 veya 8 nesil işlemciyle aynı güçte performans veriyor diye almıştık ekran kartınada gelicek olursa gtx 1650 güncel fiyatları 4500 lira benim ekran kartı 3300 lira 5 yıllık olması cihazda bir problem olduğunumu gösteriyor ki gtx 1650 de 3 yıllık yani masaüstünü zaten elimden çıkarmak istesem ilan versem satış yerlerine gider diye düşünyorum sadece buraya açtım konusunu öncelikli amacım laptopu elimden çıkarmak