Türkiye'ye iş yapıyorsanız gerçekten zor. Piyasanın dibinden hizmet veren kitle her şeyi mahvediyor. Üzülerek söylemek isterim ki bunların bir çoğu da r10 ve bionluk'ta
Selamlar, evet maalesef... Sigara paramız çıksıncı arkadaşlar, kalite yönüyle bariz fark olsa da dijital dönüşümle yeni tanışan müşteri bunun farkına varmıyor.
2 farklı işte çalışıp ; ekstra dijital hizmetlerde insanlara hizmet veriyorum verdiğim hizmetlerde kar minmum 3 -4 tl dir var yok
böyle çalışmak kolay mı ...
ama eğlenceli
boş durunca kafayı yiyorum çalışmak istiyorum
Bol kazançlar dilerim 🙏
yurtdisi menşeyli islerin o kadarda sıkınti yaraticagini dusunmuyorum hocam. bizim turk insani turk piyasalari herkes belesciligi ucuzlugu aradigi icin pek iyi olmuyor. herif fiyati begenmiyor diye sövüyor..
Hocam o konuda dil engeli var, ek olarak globalde rekabet yüksek.
Çiğköfteci açma projesi her zaman bir kenarda
Lokmacıya evrilmemiş miydi o akım hocam
Her şeyi bırakıp sözleşmeli asker olma fikri...
Olabilir neden olmasın. Köyde büyüyen çocuklar mesela dağlarda yaşamaya alışkın. Şartlara uyum sağlayabilecekseniz hiç düşünmeyin derim.
5 lira masrafla lahmacun yapıp 30 liraya satanların kazandığı paraları görsen şaşırırsın. sürekli ağlarlar "abi ekmek parası, evde çoluk çocuğumun karnını doyurmam lazım" falan diye, ancak gel gör ki birçok senior developerdan 4-5 kat daha fazla para kazanıyorlar.
Kesinlikle imzamı atarım. Zaten esnaflar trde yeni yeni batmaya başladı, şu pandemiden beri yani. Ucuz işgücü cennetinde batmak ayrı bir yetenek ister