Bir beceri öğrenmek isterseniz tavsiyelerim:
1-) Beceriyi öğrenmeye YouTube'da başlayın her daim çünkü YouTube zengin içeriklerle ücretsiz olarak size sunuyor hele ki zaten sermayeniz kısıtlıysa çok işinize yarar.
2-)Bazı eğitimler Youtube Türkiye'de yoktur ya da aşırı kısıtlıdır atıyorum Unity, bu durumda kesenin ağzını biraz açabilirsiniz şuan kursların güncel fiyatı 50 TL yorumlara ve içeriğe bakarak en verim alabileceğiniz kursu seçin.
3-)Kitabı pek tavsiye etmem en akılda kalıcı yol öğren uygula tekrar et mantığıdır.
4-)Sürekli meslektaşlarını takip et piyasayı takip et, rakiplerin neler yapıyor nelerin eksik öğren.

Benim sana tavsiyem:
1-)Eğer bütçen kısıtlıysa YouTube'da Dopinger gibi kanalları takip et çok işine yarayacaktır.
2-)Eğer ki bütçeden yana sıkıntın yoksa Udemy'den bir adet kurs alırsın böyle kapsamlı bir kurs.
1 Ay Maks. İşin Temelini Atacağın Süre.Ondan Sonra Çalışmalara Başlarsın Ufaktan Kendini de Geliştirerek Ticarete Doğru İlerlersin.
İşte Düzenini Kurarsın.Konu Tasarımı Olsun Reklamın Olsun O Toplara Girmeye Başladığında Zaten İşi Gerçekten Sevip Sevmediğini Anlarsın.
Eğer ki Yorulsan Bile İçinde Bir Devam Et Sesi Duyuyorsan O İşi Bırakmak Hayatında Vereceğin En Yanlış Karardır.

Şimdiye Kadar Birçok Şeyin Ticaretiyle Uğraştım Çeşitli İşlerle Uğraştım Kendi Tecrübelerimi Aktardım Umarım Başarılı Olursun.
Şuanda İse R10'dayım İşimi Burdan Devam Ettiriyorum.
Yardımcı Olmamı İstediğin Başka Konu Varsa Kapım Açık İstediğin Zaman Yazabilirsin Mesajı Okuyan Herkes İçin Geçerlidir.
İYİ Forumlar

🌹