Merhaba,
Arkadaşlar haber sitesi için şöyle performanslı güzel bir script bakıyorum.
Bir kaç tane bilişim scripti gördüm fakat aralarında çok ilgisizlerde vardı.
Bknz, cmbilişim
Ticket attım 3 gündür cevap bekliyorum
Arıyorum şimdi, az sonra, hemen bakıyoruz v.s şeyler söylüyor ama sadece oyalıyor.
Ticket attım bilgi alabilir miyim diyorum bakıp hemen dönüyorum diyor kişisel bilgim yok?
Ödeme yapacağım lisans değişimi yapacağım iban atın bugün fatura almam lazım diyorum tamam diyor dönüş yok
Tekrar arıyorum wp yokmu ben yazayım acil hemen ödemeyi göndereyim siz dönün diyorum sabit numaranın var diyor yazıyorum hat kapalı
Yani kullananlar illa ki var yazılım iyidir onu bilemem ama şu şekilde sürekli yalan konuşuyor olmaları ve ilgisizlikleri ticaret ahlakına sığmıyor.
Yani aslında aklımdan cm geçiyordu bir abim kullanıyor memnun diye bende onu kurayım dedim ama yok yani bütün dosyaları da şifreliymiş 22 bin liraya satıyorlar

Tabi alan yok 4 5 bine lisanslarını satan dolu ama onlar bile devrini yapamıyor ticketlara dönüş yok.
Neyse şimdi konuya gelirsek ne önerirsiniz gerçekten hit getiren, google'ın sevdiği, news'te tercih edilen, keşfette daha çok gözüken veya artık bir haber sitesinde olması gereken hız, optimizasyon, uzun ömürlülük, reklam yerleşimi v.s v.s ne gerekiyorsa biraz kendi haber siteleri olan ve bu işi yapan insanlar cevaplarsa çok sevinirim.
Böyle haber sitesi açmak isteyenler oluyor onlarda faydalanmış olur.
Teşekkürler