husamettinunal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam airin alınma sebebi ince olması rahat taşınması soğutucu ile taşımak istesek gider gaming laptop alırız?. Benim m1 air vardı şu an m1 pro kullanıyorum. m1 airde ısınma sorunu yoktu discord + safari + vscode açıkken. Şimdi m1 proda arada ısınma sorunu oluyor bunun sebebi SMC nin hatalı çalışmasından oluyor aç kapa yaptığımda ısınma sorunu çözülüyor.
Gaming laptop ve ios ekosisteminden hiçbir cihaz yan yana gelemez zaten, ben sizin gibi düşünüyorum air çantanıza koyup taşıdığınız noktada dizi&film izlemek maillere bakmak, sunum yapmak ufak tefek ps-ai kullanımı vb. amaçlarla kullanabilir. Taşıdığınız noktada oyun oynamak istiyorsanız ki bu cihazla yan yana gelmemesi gerekir teknikte bu cihazlar bu altyapıya kesinlikle sahip değil o zaman soğutucu taşımalısınız veya direk ios ekosisteminden tercih yapmamalısınız.

Hangi marka olursa olsun maalesef her kullanıcıyı memnun edemez ama sakin bir tavırla apple'a derdinizi sinirlenmeden sabırla anlatın beni amerika ofisine bağlayıp oraya anlattırıp ordan çözüme kavuştuğum olaylar bile var ki hayatımda hatırladığım en iyi diyalogtu mesela