PhpCode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siftahınız bereketli olsun hocam. Umarım daha çok satışlarınız olur . Kendi cihazlarım için ürünlere baktığımda sadece kırılmaz cam olduğunu görünce birazcık üzüldüm
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler hocam. Şuan için bütün ürünleri yükleyebilme fırsatım olmadı. Telefon üzerine birçok çeşit ürün var fakat henüz yükleyemedim.
Klaxon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı Olsun Hocam Bol Kazançlar
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler hocam.
Kamaraa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun
TeknoBlogg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı kazançlar hocam. İlk sipariş asla unutulmaz
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler hocam. Evet hiç değilse uzun bir süre unutacağımı sanmıyorum
ZacqooLeaven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam nice siparişlere
lalesoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun bol kazançlar
VektorMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatlarınızı hesapladınız mı hocam, bu başlangıç aşamasında tüm giderlerinizi umarım çıkmanıza rağmen kar kalıyordur size...
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler hocam. Fiyat olarak konuda da belirttiğim gibi çok düşük kar marjı tuttum. %10 gibi. Sipariş ve değerlendirme sayısı yükseldikçe kar marjını yükseltmeyi düşünüyorum.
serkanhzl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Fiyatı uygun tutmuşsunuz sanki maliyeti nedir acaba ayıptır sorması
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler hocam. Trendyol komisyonu kdv gideri çıktımı %10 gibi bir kar marjı kalıyor hocam. Ürünleri direk Çin'den getiren tanıdığım toptancı olduğu için bu fiyata verebiliyorum.
Levi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam
Umutkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam nice binlere
Bu arada sattiginiz airpods nasıl hocam tavsiye edermisiniz bende bu aralar almayı düşünüyorum
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler hocam. NP07 olan model perakende ve toptanda çok satılan model. Şuana kadar kalitesinden memnun kalmayan veya iade etmek isteyen müşterim olmadı hiç.

BurakB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cimri bir kitleye sahibiz ama elimizden geleni yaptık 😇 Hayırlı satışlarınız olsun

https://instagram.com/stories/funday...d=YmMyMTA2M2Y=

https://t.me/indirimavcilari/29148
Hocam çok teşekkürler bu iyiliğiniz beni çok sevindirdi.

algosteria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürünlerinizi inceledim fiyatları baya uygun yakın zaman sonra alışveriş yapıcağım.
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler hocam. Çok mutlu olurum

ytkeskin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trendyol olayina bende girmeyi dusunuyorum. Etrafimda toptancilik yapan onlarca arkadasim var. Acaba diyorum onlarin sattigi urunleri siteye ekleyerek kazanc saglayabilir miyim. Satin almama da luzum yok siparis sonrasi tedarik etsem yeter. Var mi yardimci olacak birileri. Ucretli ucretsiz destek icin pm atabilirsiniz
Hocam geliş fiyatı konusunda yardımcı olursalar açmanızı tavsiye ederim. İlk başlarda bir miktar vakit harcayarak ciddi bir pasif gelir sahibi olabilirsiniz.
Fist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olmasını dilerim . Mağaza açarken ne kadar ödediniz hocam.
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler hocam. Mağaza açmak için herhangi bir ücret ödemedim, şahıs şirketi ve imza sirküsü vs. için totalde 1000₺ ye yakın bir meblağ harcadım.