FiKRAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Girmesi gerçekten sağlam puan isteyen bazı kaliteli okulları müstesna tutuyorum, diğer çoğunluk için konuşmak gerekirse
Diploma için okumayı düşünüyorsanız torpilsiz işe yaramıyor. Bilgi için okuyorsanız yol + derse harcadığınız zamanla Youtube'den eğitim videosı izleseniz en az 5 kat daha fazla bilgi edinirsiniz.
Hocam bazı şeyleri deneyimleyerek öğrenilmesi gerekiyor insanın mesela evinden uzakta bir üniversite okumak bile tek başına kalmak bile bir deneyimdir sorumluluktur aslında gelirini giderini kendin hesaplaman bile bir deneyimdir.
Yeni insanlar tanımak yeni hayatlar görmek yeni yollar keşfetmek hatta dışarı çıkıp sokakları etrafı keşfetmek görmek bile insan için bir deneyim belki de kafasında açılacak olan yeni bir yoldur.
O yüzden üniversiteye sadece mezun oldum diploma aldım şimdi hemen işim hazır diye bakmamalı kimse okurken bile ayrıca çabalaman hata üniversiteden çıktıktan sonra daha fazla çabalayarak hayata tutunman gerekiyor.
Bu hayatta neyin garantisi varda üniversiteden çıkınca iş bulmanın garantisi olsun.