Xugart adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uptime konusunda ki yorumunuz nedir acaba konuyu okuduysanız?

Arkadaşlar konuya yazdım ama biraz daha detaylı yazayım belki net anlayan olur. Mevcut sağlayıcımdan 2 gün kala haber verilen 24 saatlik(daha fazlada sürebilirmiş kesin değil) kesinti nedeni ile ayrılıyorum. Yaptığım iş nedeni ile 24 saat gibi kesintiler bana uymuyor. Tabi ki sunucu yanar bir şey olur bunlar hayatın doğal akışında var ama bu ve benzeri durumlarda en hızlı şekilde tekrar sitemi online duruma getirebilecek bir firma arıyorum çünkü sunucumun içerisinde bulunan sitelerden para kazanıyorum 24 saat falan bu boyutta kesintilerin bana ciddi bir maliyeti oluyor. Para kazandıran site için neden daha kapsamlı bir sunucu almıyorsunuz diyede sorabilirsiniz, 2GB Ram - 30 GB NVMe rahatlıkla trafiğimi kaldırıyor doğal olarak daha yüksek özelliklere sahip bir sanal sunucuya ihtiyacım yok.
Merhaba

Planlı bakım çalışması veya tarafınızdan kaynaklı bir problem olmadığı sürece (Örneğin çok yüksek kaynak kullanımı gibi) her hangi bir kesinti yaşanmamaktadır. Dilerseniz 1 aylık satın alıp test edebilirsiniz. NVMe diskli sunucularımız için Premium TR VDS paketlerimiz ile yardımcı olabiliriz.
https://www.teknosos.com.tr/tr/kategori/premium-tr-vds

Saygılarımızla
İyi çalışmalar dileriz