Bu konunun kaldırılması için kural bazında bir neden göremiyorum. Bahsettiğiniz şahsa herkes gibi bende denk geldim. Hikayeler ile reklam yaptığı çok belli. Bunun için kurallarda bir madde yok lakin koyulması gerektiğini şahıs çok güzel bir şekilde yönetimin gözüne gözüne çarpmakta

Hikayelerin %75'i uydurma gibi duruyor. Çok özür diliyorum birkaç videosuna denk geldim konuşma ve cümle kurma konusunda ciddi sıkıntıları mevcut. Muhtemelen şu kişisel gelişim etkili reklam pazarlama vs zırvalıklarından aldığı taktiklerle bu konuların içeriklerini hazırlamakta.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz diye bir cümle var fakat etik değil. Burası bir ticaret forumu belirli kurallar çerçevesinde satış konuları açılmakta. Bu konuların ön plana çıkmasını sağlayan ilgili ücretli üyeliklerde bulunmakta. Uydurma hikayeler ile yada abartılı hikayeler ile eğitim setinin reklamını yapmak yada kendini ön plana çıkarmak etik bir davranış değildir.

Sayın yönetim bu konuyu farkeder ve ilgili şahsı inceleme altına alırsa zaten haksız rekabet yaptığı konusunda bire fikir edinecektir.

Son olarak bahsettiğimiz şahıs olurda bu mesaja denk gelirsen PM üzerinden içindekileri dökebilirsin. Konuşa konuşa bir orta yol buluruz elbette.

Herkese iyi haftalar dilerim. Kazancınız bol olsun.