Tevfik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki anne baba evladını üzerse? Hocam sürekli anne babaları üzmeyin diyorlar ama hiçbir suçu olmadan sürekli babanın borcunu kapatan, evladı hiç umursamayan, torunlarını yoksayan ve tek hayatı okey - kağıt vb. oyun olan adam bizi üzerse? Üs bölgede 15 ay askerlik yaptım, sadece helikopter faliyeti vardı ve bir defa aramadı. O kadar borcunu, harcını kapatıp bir kez dahi saygısızlık yapmadığım hâlde... ne kadar kötü birisi olabilirim?

Ben katılmıyorum, kimse kusura bakmasın. Anne babalar evlatlarını üzmesinler... daha anlatacağım binlerce sebep var ama kısa tuttum.
Herkes yerinde sağ olsun diye bir tabir vardır bizim buralarda. Ne kadar kötü olurlarsa olsunlar yine de Allah sağlıklı uzun ömür versin, baştan eksik olmasın derler. Sizin durumunuza benzer durumda bir arkadaşım var, 35 yaşında. "Babam ağzıma bir kaşık yemek sokmamıştır, kucağına oturup bir kere saçımı okşamamıştır." diye anlatırdı. 10 gün önce babasını kaybetti, cenaze günü, gömülürken, sonrasında göz yaşlarına hakim olamadı. "Her ne olursa olsun kaybedince çok zormuş, artık var olmadığını, hayatta olmadığını bilmek çok zormuş" diyor.

Ne yaşadığınızı siz bilirsiniz, tabi ki yaşamayan bilemez ama, böyle bir örnek olunca önümde, yazmadan edemedim.