Arkadaşlar benim davalarım devam ediyor. Toplam 3 tane idi ikisi birleştirildi.
Yukarıda arkadaşın dediği gibi çizerlerin bilgisi yok diye bir şey yok. Haberdarlar sadece hukuk bürosu onları iyi ikna ediyor. Lafmacun.net sitemi org olan gibi anlatıp Türkiyenin en büyük sitelerinden biri olarak lanse etmişler komikburo ya
Yiğit Özgür 2 kere mail ile şikayeti geri çekmesi talimatı verdim demesine rağmen hukuk bürosu biz onu ikna ettik dedi. Mahkeme ye Belirttim umursamadılar.
benim davayı hukuk bürosu kişiselleştirmiş, Twitter gündeminden sonra benimle birlikte şikayet edilen şikayetlerin çoğu geri çekildi ama benim siteyi özellikle geri çekmediler.
ben de karşı şikayette bulundum. Hukuk süreci devam ettiği için çok detay veremiyorum. Onlar buralarda dahil her yeri takip ediyorlar.
bu süreç beni ve ailemi gerçekten çok yıprattı süreçte yaşadığımız stressten olma ihtimali yüksek eşim troid kanseri oldu ( Allaha sukur şimdi iyi )
o kadar cok araştırma yaptim ki artık avukatların çoğundan daha fazla telif bilgisine sahibim diyebilirim. Hukuki sürecin tamamlanmasından sonra telif ve detaylarıyla ilgili site açıp ücretsiz destek vereceğim mağdur olanlara.