Chu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elbette bu bölümde bu tarz konular olabilir. Ancak bu tarz konular son zamanlarda webmaster konularından daha fazla olmaya başladı. Yani forum amacı dışında daha fazla hizmet vermeye başladı. Eskiden sürekli yeni tasarımlar yeni yazılımlar yeni hizmetler yep yeni seo taktikleri ile dolardı. Şimdi bakıyorum günlük hayat muhabbetleri makaraları dönüyor malesef
"Bu bölümde bu tarz konular olmamalı veya bu tarz konular çoğaldı" demek istemiyorum ben üstat, günlük hayat konuları olabilir konu o değil yani buradan çözüme kavuşmayacak konulara burada çözüm aramak benim bahsettiğim bu.
Kemalok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman diğerleri de gelmemeli. Onların amacı da paylaşmak ve bunu yapabilecekleri en iyi yer olarak burayı düşünmüşler.
Paylaşmak ayrı, çözüm bulunamayacak soruları burada sormak ayrı, benim bahsettiğimin paylaşım ile alakası yok. Bana tuhaf geliyor, size gelmiyorsa 'bana tuhaf gelmiyor' der hayatınıza devam edersiniz. 'Tuhaf gelmemeli' derseniz benim görüşüme müdahale etmiş olursunuz, siz iletmek istiyorsanız konuya kendi görüşünüzü iletin bana tuhaf gelmeli mi gelmemeli mi onunla ben ilgileneyim.