doğru tespit
ama yaptığı şeyde bir kural ihlali yok sanki
sonuçta zorla satış yapmıyor.
Yani bende sürekli dikkat çekici başlıklı konular açtığını görüyorum. Yani belli ki buradan bu şekilde yaparak iyi bir gelir sağlıyor ve bir düzen tutturmuş. Haliyle bu şekilde yaparak bunu devam ettirmek istiyor. Kurumsal üye olduğu içinde konularını öne çıkartabiliyor. Yani kendini ve işini pazarlıyor. Bu şekilde müşteri bularak kazanç döngüsünü devam ettiriyor. Bunu sürekli garip ve ilginç konularla yapma çalışıyor. Yönetim için sıkıntı yoksa ne diyebiliriz. Bu arada bu kişi tanımam etmem. Öyle sürekli gördüğüm için yazma istediği hissettim.
Doğru tespit olmuş bende aynı şekilde absürt hikayelerle sübliminal şekilde bir şeyleri pazarladığı sayısız konusuna denk geldim ve görünce bir iğrenti geliyor artık ister istemez ancak forum kurallarına aykırı bir durum var mı? Sanırsam yok, bu yüzden muhabbetini yapmak da gereksiz geliyor
Evet esas sorun o zaten.
Kural ihlali değil zorla da satmıyor ama, burada benim hizmet X firması xxxx teklif veriyor dersen, bilmeyen insan neymiş bu diye atlayabilir.
Kaldı ki bütün konular aynı. Yani uydurma hikayeler bana göre. Söylese mesela firma bu şahıs bu ben hizmetime bu kadar teklif adlım gerçekliğini kanıtlasa burada herkes tebrik eder ayakta alkışlar hocam ben de dahil.